June 14, 201212 yr Jeo juce gurmansku u HN, kvalitet i dalje na 1 zavidnom nivou :Hail:Narucio telefonom, pokupio nakon 10 minuta ukupno se zadrzavsi oko 7 sekundi u lokalu. Ne znam cemu tolika drama.Drama nastaje kada sednes u lokal, jer recimo hoces da uz pljeskavicu popijes i pivo, pa te ne posluze sat vremena. Ili ti donesu ono sto nisi narucio, uz komentar "pa dobro, nema veze". Edited June 14, 201212 yr by Milogled Bluff
June 16, 201212 yr hahahah, i ja jedem tu spanski tanjir.mislim da je gazdina kcer...prelepo preljupko stvorence.jos ispravila koleginicu koja tela da mi naplati 10 dingera vise za grcki tanjir.mislim da sam se zaljubijo
June 16, 201212 yr Juce otisao u HN na gurmansku, seo, narucio, sacekao i dobio pljeskavicu sa kupusom kao i sa izvolte, hvala, sta zelite i slicno. Kvalitet je i dalje na nivou a sto se ljubaznosti tice ipak moram da se ogradim posto nije radila ona baba na koju obicno nalecem u prepodnenvoj smeni vec neka mladja.U drugim vestima dimljeni batak kod mikana i dalje rula.
June 17, 201212 yr Juce otisao u HN na gurmansku, seo, narucio, sacekao i dobio pljeskavicu sa kupusom kao i sa izvolte, hvala, sta zelite i slicno. Kvalitet je i dalje na nivou a sto se ljubaznosti tice ipak moram da se ogradim posto nije radila ona baba na koju obicno nalecem u prepodnenvoj smeni vec neka mladja.U drugim vestima dimljeni batak kod mikana i dalje rula.krejvam njegov pohani kačk :(
June 17, 201212 yr good food na uglu ilica i vucica, gurmanska rula, al ajd meso homemade somuni uvek svezi i vruci
June 18, 201212 yr Author prelepo preljupko stvorence.jos ispravila koleginicu koja tela da mi naplati 10 dingera vise za grcki tanjir.mislim da sam se zaljubijo cuj koleginicu, kevu. koja je verovatno rodila sa 12 godina, tako deluje razlika u godinama izmedju njih...
June 19, 201212 yr cuj koleginicu, kevu. koja je verovatno rodila sa 12 godina, tako deluje razlika u godinama izmedju njih...hahahaha.jeste,hahaha
June 19, 201212 yr cuj koleginicu, kevu. koja je verovatno rodila sa 12 godina, tako deluje razlika u godinama izmedju njih...ne sine, imaju i 3. pa ti vidi.odo jesti tamo.