Milogled Bluff Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 doduse, nisam ni ja za baciti realno.Kako to mislis? Ja ga redovno bacam na tebe. Link to comment
Milogled Bluff Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Zar na Banovom brdu, u Ljeskoj, odlican rostilj. Kvalitetne i izdasne porcije po vrlo razumnim cenama. Link to comment
Matilda Ivancic Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 hn nelagodnost. pljeskavica u kojoj se osecaju samo paprika, spaljena sapunjara i ulje kojim obavezno preliju gotov proizvod. kupus uvenuo, luk dobijen tek posle opomene. baba nadahnuto odvratna i neljubazna ali je dobila konkurenciju. dosla baba-gosca i prvo mi zvocala kako se ona bas nameracila na taj sto napolju. posle je iz lokala dopirao njen dzangrizavi glas. za pocetak je vratila pljeskavicu da joj se dopece, pa se zalila na sporu uslugu, d abi na kraju izjavila da je pljeskavica od dve razlicite vrste mesa. brkati gazda popizdeo Link to comment
maheem Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 povratak staroj ljubavi - pljeskavici Fahrete Živojinović.cena: 120dinprilozi nigde bolji, raznovrsni, sočni, sveži. lepinja voli nepce, meka, sočna, topi se u ustimamuka mi je više od roštiljnica gde ti uvale ustajao luk. pa mož meso da ti bude od 24 karata al ako ti luk ne valja... Link to comment
katamaran Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Danas sam probao MC. Giros i nisam bas pao na dupe.Meni je i dalje neprevazidjen rahmetli giros iz Majora Ilica :( Link to comment
Milogled Bluff Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 hn nelagodnost. pljeskavica u kojoj se osecaju samo paprika, spaljena sapunjara i ulje kojim obavezno preliju gotov proizvod. kupus uvenuo, luk dobijen tek posle opomene. baba nadahnuto odvratna i neljubazna ali je dobila konkurenciju. dosla baba-gosca i prvo mi zvocala kako se ona bas nameracila na taj sto napolju. posle je iz lokala dopirao njen dzangrizavi glas. za pocetak je vratila pljeskavicu da joj se dopece, pa se zalila na sporu uslugu, d abi na kraju izjavila da je pljeskavica od dve razlicite vrste mesa. brkati gazda popizdeoUkratko - tamo vise ne treba ici. Link to comment
assück Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 bitno je da treba ici na 2 gurmanske u Duff <_< Link to comment
Milogled Bluff Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 U Duff-u me bar tretiraju kao gosta, a ne kao govno, cak i kada sam pijan kao govno. Link to comment
*edited by mod Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 ako ce da mi daju odlicnu pljeskavicu apsolutno me zabole kako ce da me tretiraju. a ako tananim dusicama to smeta neka naruce telefonom i smanje mogucnost loseg tretiranja. Link to comment
Matilda Ivancic Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 (edited) ... Edited June 14, 2012 by Matilda Ivancic Link to comment
Milogled Bluff Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Pa citaj sta sam pisao gore. Stvar i jeste u tome sto mi ne daju pljeskavicu, nego ono sto sami procene da je bolje za me. Link to comment
Matilda Ivancic Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 bices joj zahvalan jednog dana, sto te je zdravo hranila Link to comment
Montmorency Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 sad se vratio sa pauze, jeo batak u zemunu, zeleno drvo,220din,skroz super Link to comment
Feindouno Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Jeo juce gurmansku u HN, kvalitet i dalje na 1 zavidnom nivou :Hail:Narucio telefonom, pokupio nakon 10 minuta ukupno se zadrzavsi oko 7 sekundi u lokalu. Ne znam cemu tolika drama. Link to comment
Venom Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Jebite se, sad sam gladan, a hteo sam da preskocim rucak. Link to comment
Recommended Posts