Matilda Ivancic Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 nema obicna. ljudi ne idu kod colinog buraza vec kod lokija jer je duplo jeftinije verovatno Link to comment
cmrlj Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 srbija do tokija, dorcol do lokija. Link to comment
Kampokei Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Ma ja sam u Lokiju bio jedno tisucu puta. Samo je postao nejestiv. A i ova indoor varijanta mi nekako i nije Loki.A kod Colinog brata ne bejah dugo, pa se ne secam ni koje cu cene. Jbg, ja uzmem samo 5 cevapa, sto mu dodje po masi negde 1 pljeskavica. Link to comment
Milogled Bluff Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 (pregladna sam)Samo da znas da je narecena matora vjestica iz HN-a pitala za tebe jednom prilikom. Link to comment
assück Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Čolin buraz je solidno skup. zato ne idem ni kod njega, ni kod Lokija. Viner kod taxi stanice na dnu Kralja Petra ima dobro mesište a kudikamo je pristupačnijip.s. ne dirajte matorog iz Takovske Link to comment
MayDay Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Samo da znas da je narecena matora vjestica iz HN-a pitala za tebe jednom prilikom.Sad kad imas jos neke zenske osobe s kojima ostvarujes dobrovoljnu interakciju, povedi i njih da ih upozna vestica. :D Link to comment
Kampokei Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 p.s. ne dirajte matorog iz Takovske Pa rekoh, dacu im jos nekoliko mnogo sansi. Najdrazi fastfud na planeti. Link to comment
assück Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 još bolje je kada pošalješ nekog da trpi negativnu atmosferu a ti čekaš pljesku prekoputa :D Link to comment
ToniAdams Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 dobar je djed, zbilja ima pomocnika nekog, no nijesam osetio znakove promene kvalitete. Link to comment
Feindouno Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Greskom sudbine sam jeo leskovacku u Lokiju. 1 veliko govno za 250 dinara, gomila luka sa elementima mesa, fuj Link to comment
Feindouno Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Ma idioti. Nisam ni bio prisutan kad se kupovalo. Moracu danas to da ponistim 1 gurmanskom u HN Link to comment
assück Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 samo jedi u debeloj ladovini, kapiram da na ovu sparinu može da bude smrtonosna Link to comment
Recommended Posts