Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

nema obicna. ljudi ne idu kod colinog buraza vec kod lokija jer je duplo jeftinije verovatno

Posted

Ma ja sam u Lokiju bio jedno tisucu puta. Samo je postao nejestiv. A i ova indoor varijanta mi nekako i nije Loki.A kod Colinog brata ne bejah dugo, pa se ne secam ni koje cu cene. Jbg, ja uzmem samo 5 cevapa, sto mu dodje po masi negde 1 pljeskavica.

Posted
:rolf:(pregladna sam)
Samo da znas da je narecena matora vjestica iz HN-a pitala za tebe jednom prilikom.
Posted

Čolin buraz je solidno skup. zato ne idem ni kod njega, ni kod Lokija. Viner kod taxi stanice na dnu Kralja Petra ima dobro mesište a kudikamo je pristupačnijip.s. ne dirajte matorog iz Takovske angry.gif

Posted
Samo da znas da je narecena matora vjestica iz HN-a pitala za tebe jednom prilikom.
Sad kad imas jos neke zenske osobe s kojima ostvarujes dobrovoljnu interakciju, povedi i njih da ih upozna vestica. :D
Posted
p.s. ne dirajte matorog iz Takovske angry.gif
Pa rekoh, dacu im jos nekoliko mnogo sansi. Najdrazi fastfud na planeti.
Posted

još bolje je kada pošalješ nekog da trpi negativnu atmosferu a ti čekaš pljesku prekoputa :D

Posted

dobar je djed, zbilja ima pomocnika nekog, no nijesam osetio znakove promene kvalitete.

Posted

Greskom sudbine sam jeo leskovacku u Lokiju. 1 veliko govno za 250 dinara, gomila luka sa elementima mesa, fuj :puke:

Posted

Ma idioti. Nisam ni bio prisutan kad se kupovalo. Moracu danas to da ponistim 1 gurmanskom u HN :wub:

Posted

samo jedi u debeloj ladovini, kapiram da na ovu sparinu može da bude smrtonosna