Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

nema obicna. ljudi ne idu kod colinog buraza vec kod lokija jer je duplo jeftinije verovatno

srbija do tokija, dorcol do lokija.

Ma ja sam u Lokiju bio jedno tisucu puta. Samo je postao nejestiv. A i ova indoor varijanta mi nekako i nije Loki.A kod Colinog brata ne bejah dugo, pa se ne secam ni koje cu cene. Jbg, ja uzmem samo 5 cevapa, sto mu dodje po masi negde 1 pljeskavica.

:rolf:(pregladna sam)
Samo da znas da je narecena matora vjestica iz HN-a pitala za tebe jednom prilikom.

Čolin buraz je solidno skup. zato ne idem ni kod njega, ni kod Lokija. Viner kod taxi stanice na dnu Kralja Petra ima dobro mesište a kudikamo je pristupačnijip.s. ne dirajte matorog iz Takovske angry.gif

Samo da znas da je narecena matora vjestica iz HN-a pitala za tebe jednom prilikom.
Sad kad imas jos neke zenske osobe s kojima ostvarujes dobrovoljnu interakciju, povedi i njih da ih upozna vestica. :D
p.s. ne dirajte matorog iz Takovske angry.gif
Pa rekoh, dacu im jos nekoliko mnogo sansi. Najdrazi fastfud na planeti.

još bolje je kada pošalješ nekog da trpi negativnu atmosferu a ti čekaš pljesku prekoputa :D

dobar je djed, zbilja ima pomocnika nekog, no nijesam osetio znakove promene kvalitete.

Greskom sudbine sam jeo leskovacku u Lokiju. 1 veliko govno za 250 dinara, gomila luka sa elementima mesa, fuj :puke:

rekoh Viner <_<

Ma idioti. Nisam ni bio prisutan kad se kupovalo. Moracu danas to da ponistim 1 gurmanskom u HN :wub:

samo jedi u debeloj ladovini, kapiram da na ovu sparinu može da bude smrtonosna

Do koliko sati radi HN?

do 22h