Marcus Wulffings Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Kakav je ono novi lokal u skadarskoj pod imenom Skadarlijske kobasice odakle se širi neki masni vonj? Link to comment
Lezilebovich Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 niko to ne zna, jer je odmah iznad herceg novog :( Link to comment
banatjanin Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ti girosi su se u poslednje vreme opasno namnožili i imaju ozbiljnu manu: nikakve veze sa pravim girosom nemaju (koliko god čovek da spusti svoje kriterijume).potpuno tačno. osim njega: http://www.381info.com/novi-sad/fast-food-grill/giromaniajanis, novi sad Link to comment
Marcus Wulffings Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Pored kafane Herceg Novi, na obodu Skadarlijske četvrti nalazi se fast food, koji nudi, pogađate-kobasice! I to deset vrsta:pileća, ćureća, beogrdaska, vinska, skadarlijska... idi begaj Link to comment
ExicPL Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Jeo ja te kobasice par puta. Nisu lose. Link to comment
Feindouno Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 teško sranjeNije bas tesko sranje ali su bas precjenjene.Meni je samo ljuta bila zanimljiva, ostalo cist prosjek a kosta isto k'o gurmanska u HN Link to comment
Milogled Bluff Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 (edited) Dobro, nije bas isto. Gurmanska je 180, a kobaje 150. Ali slazem se da se mnogo vise isplati uzeti gurmansku. Tu nemam nikakvu dilemu. Ali, same po sebi, kobaje su mi sasma OK. Edited June 1, 2012 by Milogled Bluff Link to comment
assück Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 već sam rekao jednom, ali nije zgoreg ponoviti - sve kobaje koje sam tamo probao su imale isti ukus - prepikantne, prezačinjene, suve, mrve se... ok, možda nisu teško sranje, ali ih svakako nikada više neću jesti. Link to comment
Frank Pembleton Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Dobro, nije bas isto. Gurmanska je 180, a kobaje 150. Ali slazem se da se mnogo vise isplati uzeti gurmansku. Tu nemam nikakvu dilemu. Ali, same po sebi, kobaje su mi sasma OK.Miloglede jesi li ti danas oko 17.30 isao ka HN-u ili tim kobasicama? Link to comment
Matilda Ivancic Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 isao je ka pilecem belom Link to comment
Milogled Bluff Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Miloglede jesi li ti danas oko 17.30 isao ka HN-u ili tim kobasicama?Jesam. A ti si stajao na pesackom i cekao zeleno preko puta onih nekadasnjih sendvica? Opet sam pomislio da si to ti, ali nisam bio siguran. Link to comment
ToniAdams Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Jesam. A ti si stajao na pesackom i cekao zeleno preko puta onih nekadasnjih sendvica? Opet sam pomislio da si to ti, ali nisam bio siguran.zna da si ti, retarde. pita te da li si isao ka hn-u ili ka kobasicama. Link to comment
Milogled Bluff Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Isao sam ka HN-u, ali bolje da nisam. Ladno su mi doneli punjeno belo umesto gurmanske. Da ne jedem tamo gurmansku pljeskavicu dvaput nedeljno, pa da razumem. Ali ajde sto su pogresili, boze moj, svakome se desi, nego sto je babina reakcija bila "pa dobro, nema veze". Ej. Pa picka ti materina bezobrazna, valjda ja treba da kazem da li ima ili nema veze. U fazonu, sta sad, kao da je bitno sta si narucio, vazno je da nesto pojedes. Kao kad ja svoje dete od tri i po godine hocu da prevarim da nesto stavi u usta. Tako su mogli i da mi umesto piva donesu vinjak, i da kazu "a sta sad cepidlacis, popij to". Ako ista mrzim, to je bezobrazluk. Nece me ta spelunka skoro ponovo videti. Link to comment
Recommended Posts