Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Ovaj topic nacinjem zapravo zato sto hocu da napisem nesto na onom drugom - Brza hrana, ostalo - ali ajde, posto mora da se pocne s necim, da ponovo osvezimo preporuku za turski kebab u Goce Delceva. Lako se nalazi, 50m dalje prema Dunavu od razvikanog Sis-cevapa (zaobilaziti: elektricna skara koja pliva u zejtinu). Decko kuvar, oridjidji Turce kojeg je gazda doveo u Beograd iz domovine, u medjuvremenu je prosirio ponudu sa standardnih donera, pileceg raznjica i kebaba - sve po turskom PS-u - i na lahmacun iliti ono sto lici na picu ali je jos tanje testo. Ima pileci i juneci.Kome se ovaj Turcin ne svidja, taj nije Srbin i njemu ne tece otomanska krv!

Posted

lahmacun je odlican, valja se u sipkavom brasnu. ako ponesete, kebab je ogroman i do kuce ima da prohasa kroz lahmacun i prospe se unaokolo. preporuka - konzumirati na teritoriji novog beograda ili dok cekate u kolima preko gazele. mada tu moze da iscuri na sediste.

Posted
turski kebab u Goce Delceva
higijena na sve nižem nivou! pazi, jeo sam na raznim mestima, nisu mi smetale čak ni buba ruse na stolu u kineskom u Sofiji, ali ovi ga preteraše!
Posted
higijena na sve nižem nivou! pazi, jeo sam na raznim mestima, nisu mi smetale čak ni buba ruse na stolu u kineskom u Sofiji, ali ovi ga preteraše!
klevetanje bez prezentiranih dokaza se ne uvazava!
Posted (edited)
klevetanje bez prezentiranih dokaza se ne uvazava!
OK, čim se vratim u prestonicu šaljem fotke! :lol:Ili možda treba uzorak stolice?!?!?!?!?! :naughty: Edited by Yzerman
Posted

Jel zna neko koje su preostale lokacije Banjalučkog Ćevapa? Vidim da su uklonili i ovaj u Ruzveltovoj, a jedino jos znam za onaj na BBrdu (u Požeškoj), a tamo nisam bio par godina tako da ne znam da li je u životu :huh:

Posted
Ovaj topic nacinjem zapravo zato sto hocu da napisem nesto na onom drugom - Brza hrana, ostalo - ali ajde, posto mora da se pocne s necim, da ponovo osvezimo preporuku za turski kebab u Goce Delceva. Lako se nalazi, 50m dalje prema Dunavu od razvikanog Sis-cevapa (zaobilaziti: elektricna skara koja pliva u zejtinu). Decko kuvar, oridjidji Turce kojeg je gazda doveo u Beograd iz domovine, u medjuvremenu je prosirio ponudu sa standardnih donera, pileceg raznjica i kebaba - sve po turskom PS-u - i na lahmacun iliti ono sto lici na picu ali je jos tanje testo. Ima pileci i juneci.Kome se ovaj Turcin ne svidja, taj nije Srbin i njemu ne tece otomanska krv!
Vaistinu je sis postoa odvratan. Jeo rolovani jutros i pola sam bacio. Tamo mene vise videti nece. Mada ni nisam nesto cesto na NBGD.
Posted
Turčin se zove Ali i doveden je ovde da bi obučio naše kako da prave kebab. Vratio se u Tursku pre nekoliko meseci, sada njegov posao obavljaju učenici. Svaka preporuka za kebeb, otkad sam to probala, tamo ništa drugo i ne jedem. I nisam primetila nehigijenu.
Posted
I nisam primetila nehigijenu.
ni ja :( . cak naprotiv, deluje spooky cisto za standarde srpske brze hrane. da se nije oglasila konkurencija u vidu propagandnog rata?
Posted

Ah, otishao je. Da budem iskren, meni je kebab malo podbacio poslednjih meseci.

Posted

Falafel & Giros (u Sarajevskoj/Balkanskoj)- moze i ovde?Malopre overila, zaista pristojno. U stvari, moje odusevljenje je mnogo vece od ovog mlakog uvoda, ali posto nisam sigurna je li to zbog kvaliteta hrane ili egzaltacije sto za rucak imam opciju i van kafeterije na radnom mestu i obliznjih pekara i sendvicara, necu mnogo da hvalim.Ali cu sigurno ponovo jesti tamo.

Posted (edited)
Falafel & Giros (u Sarajevskoj/Balkanskoj)- moze i ovde?Malopre overila, zaista pristojno. U stvari, moje odusevljenje je mnogo vece od ovog mlakog uvoda, ali posto nisam sigurna je li to zbog kvaliteta hrane ili egzaltacije sto za rucak imam opciju i van kafeterije na radnom mestu i obliznjih pekara i sendvicara, necu mnogo da hvalim.Ali cu sigurno ponovo jesti tamo.
imas topic namenjen brzoj hrani koja nije na bazi rostilja, ali s obzirom o cemu pises, oprosteno ti jefalaferhv4.jpg Edited by gazza
Posted
Jel zna neko koje su preostale lokacije Banjalučkog Ćevapa? Vidim da su uklonili i ovaj u Ruzveltovoj, a jedino jos znam za onaj na BBrdu (u Požeškoj), a tamo nisam bio par godina tako da ne znam da li je u životu :huh:
but but but :cry: ima kod cice, jedna od ulica koja sece knez m. ali ne znam kako se zove. kad krenes od trga, gledaj poprecne ulice levo :Dima i banjalucki i sarajevski.
Posted

Znam za Cicu, u Djure Jaksica je. Nisam jos bio tamo, ali sam u principu skeptican prema banjaluckim cevapima koji nisu iz Бањалучког Ћевапа. Na dva mesta probao, oba puta :yucky: Mada, Cicu bih i mogao da overim, posto je dosta hvale.