Alphons Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Još jedan hejt :neprijatan bol u reklami za neki preparat, takođe sam videla na TV-u jutros.postoji i prijatan bol. Pravda za BDSM populaciju! Jedan mali i neracionalni hejt za upotrebu reči "druže". Svi mi se obraćaju tako u poslednje vreme.
расејан Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 otvaranje utakmice Srbija je dobro otvorila utakmicu...Шта све неће урадити зарад телевизије. Наводно, те затворене утакмице не изгледају тако добро, и теже се удевају рекламе, мош мисити.Jedan mali i neracionalni hejt za upotrebu reči "druže". Svi mi se obraćaju tako u poslednje vreme.Друже, разиђи се.
Aće Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 (edited) batice doduse srecom ne komuniciram mnogo sa beogradjanima :)jedna od najodvratnijih u poslednje vreme, koja nekako postaje simbol nepotrebnog koriscenja stranih reci kod novih menaDJera, je svakako benefit Edited June 22, 2010 by garoviks
bus Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja kad pričam s nekim iz Srbije i pokušavam da objasnim koje benefits dobijam na poslu (dakle stvari osim plate), nikako ne mogu da iznađem pravu reč na srpskom (ni slovensku ni neslovensku). Postoji li?
расејан Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja kad pričam s nekim iz Srbije i pokušavam da objasnim koje benefits dobijam na poslu (dakle stvari osim plate), nikako ne mogu da iznađem pravu reč na srpskom (ni slovensku ni neslovensku). Postoji li? Бенефиције, принадлежности, надокнаде, накнаде. Беше она накнада за топли оброк, ако то није било бенефит, онда је макар акваланг или туп као цигла.
Aće Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja kad pričam s nekim iz Srbije i pokušavam da objasnim koje benefits dobijam na poslu (dakle stvari osim plate), nikako ne mogu da iznađem pravu reč na srpskom (ni slovensku ni neslovensku). Postoji li? ovde se sada benefit ne koristi u tom smislu, nego kada se prica o ostvarenju koristi generalno, najcesce naravno u novoj poslovnoj komunikacijinaknade mi zvuce kao idealna rec ( vec spomenuta za topli obrok, i jos popularnija u narodu naknada za koriscenje godisnjeg odmora, tzv regres ) ipak, sve navedene reci iz prethodnog posta sada uspesno zamenjuje nova, naravno strana, bonus onima koji se na ovakav nacin sada izrazavaju Sta je brending? Kada na after vik partiju, u trendi kaficu, korporejt menadzer nalozi svom hed hanteru da na tim bildingu izabere nekoliko advertajzera, kopirajtera, marketing frikova, opinion mejkera i trendsetera, ... koji ce nakon striminga, na krijejtiv mitingu, odabrati tim menadzera i na visednevnom brejn stormingu,ako treba i preko onlajnkonferensa, uz kofi brejkove i lagani finger fud, napraviti autenticni trejd mark! A GDE SE SVE DESAVA ???? U VIZITORSKOM CENTRU OF KORS!!! trebalo bi hitno uruciti orvelov esej politika i engleski jezik
Krotka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 postoji i prijatan bol. Pravda za BDSM populaciju! Palo je i meni na pamet, ova populacija sigurno nije ciljna grupa proizvođača i predmet razmišljanja njihovog marketinškog tima.Ako ga uopšte imaju i ako ovi uopšte misle, a sumnjam i u jedno i u drugo.Hvala što si me upozorio, na ovo pravi si drug :D .Mene zovu seko, npr. kad odem na pijac, što počinje da prija u izvesnim godinama.Prvo ti prija kada te počnu zvati gospođom, a ti devojčica ( obično prodavci Romi, opet na pijaci ), a onda kad postaneš gospođa, prija ti da si seka .
Sara Goldfarb Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 možda je već spomenuto (oprostite ako se ponavljam). kad se neko nekome izvinjava * ja sam (joj) se izvinUla. * izviniti vs izvinUti.
Alphons Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja kad pričam s nekim iz Srbije i pokušavam da objasnim koje benefits dobijam na poslu (dakle stvari osim plate), nikako ne mogu da iznađem pravu reč na srpskom (ni slovensku ni neslovensku). Postoji li? teško tako direktno da može da se prevede. Ili ranije ponuđeni odgovori, ili "prednosti zaposlenja tu-i-tu".Po meni, benefiti nisu samo materijalne prirode, pa mi je ono "naknade" malo preusko definišuće.
bus Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Da. Benefit je sve od zdravstvene zaštite do korišćenja kompanijine lože u operi.
Tihajeza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Da. Benefit je sve od zdravstvene zaštite do korišćenja kompanijine lože u operi.pogodnosti?
Krotka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 možda je već spomenuto (oprostite ako se ponavljam). kad se neko nekome izvinjava * ja sam (joj) se izvinUla. * izviniti vs izvinUti. Ja sam izvinula nogu :( , :D .
Aće Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 možda je već spomenuto (oprostite ako se ponavljam). kad se neko nekome izvinjava * ja sam (joj) se izvinUla. * izviniti vs izvinUti. isto kao zaspim vs zaspem sta zasipaju da mi je znati... :D
Recommended Posts