Jump to content

Jezički XEJT

Featured Replies

Nije baš za gubljenje sna, ali je ipak mrz i razlog za bojkot kupovine- animistički reklamni slogani npr. "Produžite život vašm brushalteru!"

brilijantan :mad:

brilijantan :mad:
...а онда се испостави да је у ствари брљантан.

jel to kao kad cigani kada traze neku kintu kazu "a vidi bre što si šaramantan"?

• 2 weeks later...
Setila sam se nečega - možda je tip mnogo slušao Darkwoode, a ja ga nevinog optužih :P

Smola

Čuo sam priču o nervoznom psuČuo sam priču o smoli na dnuČuo sam priču o stroboskopuČuo sam priču o lunogleduu kojoj priči sam sadaČuo sam priču o nervoznom psuČuo sam priču o stroboskopuČuo sam priču o smoli na dnuČuo sam priču o nestajanjuu kojoj priči sam sadaČuo sam priču radosnuČuo sam priču bezbriznuČuo sam priču o nestajanjuČuo sam priču o lunogleduu tvojoj priči sam sada.http://www.youtube.com/watch?v=jSLUD-wW6lU

:wub:
  • 2 weeks later...

Red veličine

Nervira me, osim ako se ne upotrebljava u matematici ili tehnici.Uđem u radnju i prodavačica, umesto da mi kaže : To košta oko 500 din, kaže : To košta reda veličine 500 din. Još sam je pitala za nekoliko artikala, pa izređa sve :isuse: Jedino gore od ovoga bi bilo : To košta, reda veličine 497 din. i 50 para :lol:

Jedino gore od ovoga bi bilo : To košta, reda veličine 497 din. i 50 para :lol:
cirka :lol:
Misliš cca tog i tog reda veličine ;).
Ма нема битно да ли цирка или је трезан, него што бре лупа глупости. Добро да није рекао "и 40 или 50 пара, ту сад имам неколико степени слободе".

higijenski čisto, u reklami za deterdženthigijensko krečenje, pre 7 - 8 godina kupovala sam stan, svi agenti za prodaju nekretnina koji su mi pokazivali stanove uveravili su me kako je baš taj stan super, samo mu fali "higijensko krečenje" :isuse: .

Goran Vasić, TV Pink, u jutarnjem programu, pre 5 minuta.Obavezno ponesite onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša.onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša = kišobran :isuse:

Goran Vasić, TV Pink, u jutarnjem programu, pre 5 minuta.Obavezno ponesite onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša.onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša = kišobran :isuse:
WD-40 њему фали, да подмаже меморију памћења. Меморија заборављања му, видим, одлична.

plaćaju ih po izgovorenoj reči. svaka ponovljena - negativni bodovi.

WD-40 њему фали, да подмаже меморију памћења. Меморија заборављања му, видим, одлична.
Ne, ima on dobru memoriju pamćenja&sećanja, nego mu je to fora da ispadne frajer cool.gif .Još jedan hejt :neprijatan bol :isuse: u reklami za neki preparat, takođe sam videla na TV-u jutros.Edit :
plaćaju ih po izgovorenoj reči. svaka ponovljena - negativni bodovi.
Po principu - što više nalupetati :twak:

Edited by Krotka

otvaranje utakmice angry.gif Srbija je dobro otvorila utakmicu...