halloween Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nije baš za gubljenje sna, ali je ipak mrz i razlog za bojkot kupovine- animistički reklamni slogani npr. "Produžite život vašm brushalteru!"
расејан Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 brilijantan ...а онда се испостави да је у ствари брљантан.
hazard Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jel to kao kad cigani kada traze neku kintu kazu "a vidi bre što si šaramantan"?
hoffnung Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Setila sam se nečega - možda je tip mnogo slušao Darkwoode, a ja ga nevinog optužih :P Smola Čuo sam priču o nervoznom psuČuo sam priču o smoli na dnuČuo sam priču o stroboskopuČuo sam priču o lunogleduu kojoj priči sam sadaČuo sam priču o nervoznom psuČuo sam priču o stroboskopuČuo sam priču o smoli na dnuČuo sam priču o nestajanjuu kojoj priči sam sadaČuo sam priču radosnuČuo sam priču bezbriznuČuo sam priču o nestajanjuČuo sam priču o lunogleduu tvojoj priči sam sada.http://www.youtube.com/watch?v=jSLUD-wW6lU
Krotka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Red veličine Nervira me, osim ako se ne upotrebljava u matematici ili tehnici.Uđem u radnju i prodavačica, umesto da mi kaže : To košta oko 500 din, kaže : To košta reda veličine 500 din. Još sam je pitala za nekoliko artikala, pa izređa sve Jedino gore od ovoga bi bilo : To košta, reda veličine 497 din. i 50 para
gospa buba Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jedino gore od ovoga bi bilo : To košta, reda veličine 497 din. i 50 para cirka
расејан Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 cirka Ма нема битно да ли цирка или је трезан, него што бре лупа глупости. Добро да није рекао "и 40 или 50 пара, ту сад имам неколико степени слободе".
Krotka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 higijenski čisto, u reklami za deterdženthigijensko krečenje, pre 7 - 8 godina kupovala sam stan, svi agenti za prodaju nekretnina koji su mi pokazivali stanove uveravili su me kako je baš taj stan super, samo mu fali "higijensko krečenje" .
Krotka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Goran Vasić, TV Pink, u jutarnjem programu, pre 5 minuta.Obavezno ponesite onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša.onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša = kišobran
расејан Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Goran Vasić, TV Pink, u jutarnjem programu, pre 5 minuta.Obavezno ponesite onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša.onaj rekvizit bez koga se ne može kada pada kiša = kišobran WD-40 њему фали, да подмаже меморију памћења. Меморија заборављања му, видим, одлична.
Tihajeza Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 plaćaju ih po izgovorenoj reči. svaka ponovljena - negativni bodovi.
Krotka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 (edited) WD-40 њему фали, да подмаже меморију памћења. Меморија заборављања му, видим, одлична.Ne, ima on dobru memoriju pamćenja&sećanja, nego mu je to fora da ispadne frajer .Još jedan hejt :neprijatan bol u reklami za neki preparat, takođe sam videla na TV-u jutros.Edit :plaćaju ih po izgovorenoj reči. svaka ponovljena - negativni bodovi.Po principu - što više nalupetati Edited June 22, 2010 by Krotka
Nesh Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 otvaranje utakmice Srbija je dobro otvorila utakmicu...
Recommended Posts