Amelija Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Uf da, napisah ja već da se plašim svih tih uzdužnih/duguljastih prepreka na koje mogu naići pod malim uglom (kolotraga, trotoara, tramvajskih šina).
belch Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 ne boli :)kazu da odlicno zarasta, i da cu napolje u ponedeljak ako nastavi ovim tempom :)
Moća Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Stigoh ziv inace nema 18km vec 24 i to sam presao za sat i dva minuta. Ima zajebanih uspona otpadose mi noge.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
InvisibleLight Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 bravo za fss oporavak, bravo za mocinu vonju :)fss, mozda je ipak zbog tih 'kolotraga' bezbednije voziti bicikl sa debljim gumama. bar po gradu, gde je preglednost kvaliteta puta manjanemamo mi puteve za road bike :(
Amelija Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ja volim moje debele gume i MTB (mada je zapravo francuski naziv bolji -- bicikl za sve terene) i po gradu baš zato što mogu da idem i preko rupa i preko glupavih stazica i kako god već zapadne.Ali se svejedno plašim spomenutih duguljastih udubljenja & izbočina.
kralj Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Vidi ti našeg Moću, vozika se tu po dvadesetak minuta, a onda uz konfiguraciju koja mu ne ide na ruku izvuče 24 prosek. Piči ti za Beograd sledeći put.
InvisibleLight Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ja volim moje debele gume i MTB (mada je zapravo francuski naziv bolji -- bicikl za sve terene) i po gradu baš zato što mogu da idem i preko rupa i preko glupavih stazica i kako god već zapadne.Ali se svejedno plašim spomenutih duguljastih udubljenja & izbočina.jel vam po zakonu kaciga obavezna ?
belch Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 da ironija bude veca, na mtbu sam i bila.. fora je sto nisam vozila brzo, odnosno suvise sporo da bi tocak presao preko izbocine, pa se iskrenuo i ja zavrsih dole...
Moća Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Vidi ti našeg Moću, vozika se tu po dvadesetak minuta, a onda uz konfiguraciju koja mu ne ide na ruku izvuče 24 prosek. Piči ti za Beograd sledeći put.Kad se vrcem ispod 50 min. mmwSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Recommended Posts