Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted (edited)

Mnogo lepo izgleda, je l' asfalt u redu? Il je ovo zemljani put. Mnogo ti umetničko ovo. ;)

Edited by kralj
Posted

Ja mislim da je instagram to učinio umetničkijim nego što jeste ili sam se ja previše navikao na ljepote Vojvodine. Asfalt ja ali poprilično lošeg stanja.

Posted

Eh ala volim kad se naređa kolončina automobilčića ispred semafora, a ja se samo provučem sa strane :D

Posted (edited)

Upravo vagam da li da odem do sela bajsom. 18km od Jagodine. Sad za pola sata da krenem a da se vratim predvece. Mislim da to nije mnogo da moze za sat vremena da se smandrlja?

Edited by Moća
Posted

Ako nije mnogo uzbrdo mozes opusteno za sat, bez da se oznojis.

Posted

pa ako si ondak smandrljao 9km za 25 minuta uz vetar, zašto pa da ne :)

Posted

Idem. Ima i uzbrdo i nizbrdo srce Srbije je to!

Posted

ima i one betonske kocke na izlazu iz jagodine da razbijes kamen u bubregu.

Posted

Znam :/ Al ce preguram nekako. Rekli da ce to ovog leta srediti nadam se da je istina.

Posted
Eh ala volim kad se naređa kolončina automobilčića ispred semafora, a ja se samo provučem sa strane :D
+ 1000zbogom zohari :)
Posted

Ja i ne znam sta je taj kolotrag - neka rupa?

Posted (edited)

to su ona udubljenja i izdubljenja duzinom trake koja nastaju kad teska vozila frekventno idu po nekvalitetnom asfaltuhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbnq_ymiUKBz9tdMMm7zjuv75CGs-ixSXWpzqN7PmTLDac6lkxAAovako nesto samo jos.. naboranije

Edited by funk soul sister
Posted
Ja i ne znam sta je taj kolotrag - neka rupa?
Nabori na putu, prave ih intenzivno veća vozila:312ze47.jpg... tako nešto, samo što umeju da budu mnogo dublji.