Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

@fssbrz povratak u predjasnje stanje, a posle da obaramo ruke.

Posted

E bre, Fss, aj da sad krene da zarasta što brže , mlada si pa će valjda brže i biti. Meni je ova Kneza Miloša ko staza paklenih vozača za bicikliste , em se ceo saobraćaj zaleće na zelena svetla ko da je život u pitanju em stvarno zbog urgentnog ima mnogo hitne pomoći, milicije, rupa, tramvajskih šina...

Posted

ja sam u stvari htela da se prestrojim da bih se sklonila magarcu u kamionetu koji mi je trubio sve vreme.. moze cmrljo, ako cemo desnom rukom mozemo i odma :)

Posted

Pitaj doktore da li smes da koristis fentanyl flastere, posle njih te ne boli bas nista vise. Imam jos jedno pakovanje sa kojim ne znam sta cu pa mogu da ti dostavim vec nekako.

Posted
Pitaj doktore da li smes da koristis fentanyl flastere, posle njih te ne boli bas nista vise. Imam jos jedno pakovanje sa kojim ne znam sta cu pa mogu da ti dostavim vec nekako.
Kad je nama trebalo za Tanjinu kevu, moju taštu nigde ga nismo našli :(Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Posted
Kad je nama trebalo za Tanjinu kevu, moju taštu nigde ga nismo našli :(
Znam, ovo sam dobio u Austriji na recept. Prejeben analgetik, posle dugorocnog koriscenja stvara zavisnost ali je spas za najgore bolove.
Posted

Sutra idem u neku dužu vožnju, ali u nedelju ću da dođem.

Posted
moze cmrljo, ako cemo desnom rukom mozemo i odma :)
a ne, ja igram na sigurno;)
Posted

ajde fss, nije to nista, padovi i prelomi su standardni deo "guranja tocka"Ko nije pao sa bicikla kao da ga nije ni vozio.Drz` se ti!

Posted

FSS drži se!Jako si ti devojče!Send from WC šolja by BVK

Posted

Kneza Miloša je meni oduvek bila gadna, i kao pešaku i kao biciklisti.A imam fobiju od naletanja na izdignut trotoar ili tramvajske šine pod malim uglom.Drž se samo! :)Inače ja juče pređoh 20km što je lepo jer je to početak mog povratka u nekakvu pristojnu kondiciju, i baš sam srećna.Ono što pak nije lepo je što sam danas umorna kao prebijeno kuče, iako nije <samo> zbog toga, nagomilala se i neispavanost i prehlada (alerija?).

Posted

krenem sa ortakom u voznju i lepo popnemo drajzerovu i vladimira gacinovica na dedinju i tu negde pukose ortaku i spoljasnja i unutrasnja :isuse:meni isto zadnja na dva mesta pocela da se trosi pa se pojavila neravnina i trucka dok vozim, a kupljena prosle godine.sledeci put ne idem nigde bez alata i rezervnih guma, pumpi, vode. bem ti onaj milosev konak, nigde cesme nema.