SNARC Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ako skine koju kilu nece ostati ništa od njeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Dobro, onda dva zgodna, neozenjena lekara nek se pobiju oko nje...naravno, ako nema co'eka
ivy Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) au,brz oporavak fss :) Edited May 16, 2013 by ivy
SNARC Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ImaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2renne..ti si rezak partibrejeker..FSS..ja hteo najbolje..ali dzaba, renne ne daOporavi se brzo, pravo vreme za bajk tek nailazi
salerokada Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 pala sam s bajsa i slomila obe koske na levoj podlakticiUf, baš ozbiljan pad.Brz oporavak, pa kada se vratiš da pravimo PPP vožnju.
Amelija Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 uf bre :(pa kako?brz i lagan oporavak želim, i što pre opet na biciklić :-)
Joshua Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 hvala ameliji što druka po čitčetu, inače ne bih videla...rz-brzotrz oporavak, sisterka, a posle::)
belch Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 hvala dragi ljudi.. imala sam dakle prelome obe koske u levoj podlaktici... sinoc su me operisali tri i po sata i sad ludim od bolova uprkos novalgetonu na svaka 4 sata. a ne pomazu ni babe u sobi koje pricaju o farmi.a pala sam na najgluplji moguci nacin. u kneza milosa na raskrsnici s nemanjinom, cekam semafor, i dok cekam, ajd da se prestrojim jer ne skrecem desno. saobracaj stoji, ja se odgurnem nogom, al ne shvatim tacno kolko je dubok kolotrag, korman mi se iskrene i ja padnem pravo na ruku, tacno sam je cula kako puca.. al mogu da pokrecem sve prste tako da kapiram da ce na kraju sve biti okej.
fragand Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) :thumbup:gips za potpise ili sipke za zastavice?e; i daju i nesto jace za bolove osim ako im ne treba bol kao indikator Edited May 17, 2013 by fragand
Caligula Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) a ne pomazu ni babe u sobi koje pricaju o farmi. a posle kazu raliti otupljuje cula.a pala sam na najgluplji moguci nacin. u kneza milosa na raskrsnici s nemanjinom, cekam semafor, i dok cekam, ajd da se prestrojim jer ne skrecem desno. saobracaj stoji, ja se odgurnem nogom, al ne shvatim tacno kolko je dubok kolotrag, korman mi se iskrene i ja padnem pravo na ruku, tacno sam je cula kako puca..al mogu da pokrecem sve prste tako da kapiram da ce na kraju sve biti okej.Iz mog poprilicnog ranijeg iskustva svaki pad je glup :( drz se, dobro je da nije ozbiljnije od toga. Edited May 17, 2013 by CowBoy
salerokada Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) sad ludim od bolova uprkos novalgetonu na svaka 4 sata.Traži da ti daju:edit: čudno, u privju ima fotku, a u poruci posle je nema. evo linka Edited May 17, 2013 by salerokada
Recommended Posts