Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

nije bajs za svakoga :fantom:drz se :)

Posted
Ako skine koju kilu nece ostati ništa od njeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Dobro, onda dva zgodna, neozenjena lekara nek se pobiju oko nje...naravno, ako nema co'eka
Posted

ImaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

au,brz oporavak fss :)

Edited by ivy
Posted
ImaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
renne..ti si rezak partibrejeker..FSS..ja hteo najbolje..ali dzaba, renne ne daOporavi se brzo, pravo vreme za bajk tek nailazi
Posted
pala sam s bajsa i slomila obe koske na levoj podlaktici
Uf, baš ozbiljan pad.Brz oporavak, pa kada se vratiš da pravimo PPP vožnju.
Posted

uf bre :(pa kako?brz i lagan oporavak želim, i što pre opet na biciklić :-)

Posted

hvala ameliji što druka po čitčetu, inače ne bih videla...rz-brzotrz oporavak, sisterka, a posle:bustedtees.4f06768a-eca0-4f45-babc-179eab5c5d2d.jpg:)

Posted

hvala dragi ljudi.. imala sam dakle prelome obe koske u levoj podlaktici... sinoc su me operisali tri i po sata i sad ludim od bolova uprkos novalgetonu na svaka 4 sata. a ne pomazu ni babe u sobi koje pricaju o farmi.a pala sam na najgluplji moguci nacin. u kneza milosa na raskrsnici s nemanjinom, cekam semafor, i dok cekam, ajd da se prestrojim jer ne skrecem desno. saobracaj stoji, ja se odgurnem nogom, al ne shvatim tacno kolko je dubok kolotrag, korman mi se iskrene i ja padnem pravo na ruku, tacno sam je cula kako puca.. al mogu da pokrecem sve prste tako da kapiram da ce na kraju sve biti okej.

Posted (edited)

:thumbup:gips za potpise ili sipke za zastavice?e; i daju i nesto jace za bolove osim ako im ne treba bol kao indikator

Edited by fragand
Posted (edited)
a ne pomazu ni babe u sobi koje pricaju o farmi.
:isuse: a posle kazu raliti otupljuje cula.
a pala sam na najgluplji moguci nacin. u kneza milosa na raskrsnici s nemanjinom, cekam semafor, i dok cekam, ajd da se prestrojim jer ne skrecem desno. saobracaj stoji, ja se odgurnem nogom, al ne shvatim tacno kolko je dubok kolotrag, korman mi se iskrene i ja padnem pravo na ruku, tacno sam je cula kako puca..al mogu da pokrecem sve prste tako da kapiram da ce na kraju sve biti okej.
Iz mog poprilicnog ranijeg iskustva svaki pad je glup :( drz se, dobro je da nije ozbiljnije od toga. Edited by CowBoy
Posted (edited)
sad ludim od bolova uprkos novalgetonu na svaka 4 sata.
Traži da ti daju:Vicodin.jpgedit: čudno, u privju ima fotku, a u poruci posle je nema. evo linka Edited by salerokada