Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted (edited)

Sad se setih, pre neki dan sam prelazio Pančevački most i kao da sam na početku istog video tablu tipa "zabranjeno prelaziti most biciklom" ili tako nešto. Da li sam ja to dobro video (i ako jesam kako da biciklom dođem do Borče) ili je to nešto sasvim treće?edit:odradio anketu.

Edited by eye of the beholder
Posted

Svraticu i ja veceras

Posted
tablu tipa "zabranjeno prelaziti most biciklom" ili tako nešto.
Možda si se istripovao.Pančevački most je deo Eurovelo trase pa je baš predviđeno da biciklisti prelaza preko njega. Ne bi trebalo da stoji znak zabrane. Možda stoji znak koji su stavili kod Taša a to je da se obrati pažnja na bicikliste.
Posted

Bio sad do Kineza, njuškao šta imaju za bajsove i uzeo dva neka detinjasta LED pimpeka za 200 dinara. Sad gledam koliko traže u web shopu prvom koji se googla za njih i averujem™... Kinezi zakon.

Posted

kolki su, da prostiš, pimpeci?jel se vide noću?ti jeftini imaju tendenciju da otpadnu prvom prilikom..i sme se po pančevačkom mostu, kolko se ja sećam, čak ima i znak koji upozorava vozače na prisustvo biciklista

Posted

Imam ja ta dva cuda..Bog poziveo onog ko ih izmislio..Nece da otpadnu jer ih stavis i cao, od gume su, truckanje im ne smeta

Posted

danas sam uzeo sinovljevo biciklo iz šupe (ono modernije sa 3 x 6 šimano brzina). moj, profi-trkački je lak za nošenje ali,............. pa, krenuh na adski nasip do prijatelja na splavu. prva vožnja posle bar 15 godina nevoženja. crk'o i sada se oporavljam uz pivo.

Posted (edited)
Bio sad do Kineza, njuškao šta imaju za bajsove i uzeo dva neka detinjasta LED pimpeka za 200 dinara. Sad gledam koliko traže u web shopu prvom koji se googla za njih i averujem™... Kinezi zakon.
Gde se mecu ti pimpeci?Meni je neophodna neka lako montazna/razmontazna korpa ili nosac za zadnji tocak (ispod sedista)evo sad idem po picu a nemam gde da je stavim na bajs. + sto mi treba za foto-torbu i slicno@Geprat: to je lep osecaj:) sto je pauza bila duza meni otkrovenje vece Edited by CowBoy
Posted
kolki su, da prostiš, pimpeci?jel se vide noću?ti jeftini imaju tendenciju da otpadnu prvom prilikom..
Odgovaram malo kasno, već si stigla da ih vidiš, ali da, mali su, taman da stanu dve LED diode u širinu i baterija ta neka pljosnata unutra. Uzeo sam ih više da imam pro forme i jer su kjut nego da bi mi nešto osvetljavali, naravno. Vozio sam se ulicama danas, Tošinim i kroz Blokove i video na par mesta svoj odraz, deluje mi da solidno jako titraju kada je baš mrak, a imam za svaki slučaj i dodatno zadnje svetlo, kupiću i dodatno prednje. Što se tiče otpadanja, evo naleteo sam na rupu na putu (tj. na jednoj rampi pri prelasku sa puta na trotoar, bravo ja) i prevrtao se bobami baš onako mašala pri povratku kući, a oni nisu ispali, za sada se čvrsto drže, kontam da će početi malo da landraju jednom kada se zamori materijal...
Gde se mecu ti pimpeci?
Pa crveni na šipku pod pankreas, onu koja drži sic, a beli napred, na korman... Sve po propisu. -_-
Posted

@funk soul sisterdanas sam dva puta naletela na povecu grupicu biciklista u bg. prvo u bulevaru, onda kod beogradjanke, delili su neke zute flajere.odmah sam se tebe setila, je l to bila ta voznja za poginule/povredjene bicikliste?

Posted

Da, da... Ja sam jedan flajer dao nekom popi ispred Patrijaršije, kaže "hvala ti, sine, bob ti pomogao!"

Posted (edited)

što sam upoznala finog sveta danas.. :)elem, ajmo da se organizujemo za neku pppvožnju. danas je pao ja mislim za početak vrlo razuman predlog da se ode do obedske bare. do tamo ni iz beograda ni iz sremske mitrovice nema nikakvih uspona, asfalt je solidan a vikendom nema ni puno saobraćaja.šta mislite?@patty leeda, to smo bili mi :)ala nas je gazzimir iskuliiiro!

Edited by funk soul sister
Posted
Meni je neophodna neka lako montazna/razmontazna korpa ili nosac za zadnji tocak (ispod sedista)evo sad idem po picu a nemam gde da je stavim na bajs. + sto mi treba za foto-torbu i slicno
korpaV.gifPica ne moze da stane ali svasta moze :) Jednom takvom sam preterao tone kojecega za desetak godina koliko je imam :)Montira se tako sto je okacis na guvernal kad ti treba.
Posted

Hvala katamarane ali ja sam isprazni snob, gledam i dizajn -_- nekako mi deluje tetkasto (:isuse: znam kako zvucim) ovo na guvernaru. Vidjao sam vec po gradu i jeste prakticna stvar ali ja bih pre korpu odpozadi:(

Posted (edited)

One pozadi moraju da se montiraju.Tetkasta korpa ftw. Jos mi je i bajk ljubicast :)

Edited by katamaran