salerokada Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 (edited) Zato se vozi u grupi da kolega/inica biciklista može odmah da ti pritekne u pomoć!Inače, večeras bejah do Ade posle mesec i po, tj. prvi put otkako je poplavljeno. Prvo sam se čudio zašto na stazi nema biciklista, a onda sam shvatio da staza i nije baš za vožnju. Velika je avantura proći bajsom do Ade. Do novog mosta nije toliko komplikovano, ali prelazak ispod mosta je gotovo nerešiv problem. Jer onaj deo sa mostićem preko Topčiderke je poplavljen, a alternativnog nema pa se mora ući u saobraćaj i to iz leve trake, i onda prestrojiti u desnu što nije jednostavno jer je saobraćaj veoma gust.Sve u svemu nije preporučljivo za bicikliste rekreativce.Sa druge strane Ada uveče je prepuna komaraca pa svejedno nije zanimljivo za otići. Edited April 29, 2013 by salerokada
Caligula Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Cekaj bre, kako ona rupa cuva prostatu? Kakve to ima veze sa sedenjem?
salerokada Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Jer ti sedište ne pritiska prostatu.Evo ovde ima ponešto o tome
jimi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 29. april oko 23.00 se vracam od prijatelja biciklom u sorcu i majici. Pocecu da verujem u globalno zagrevanje.
jimi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ne moze edit...Sto se tice sedista, primetite da je Armstrong pobedio na 6 turova, potom izvadio jaje i na kraju napravio troje dece onoj pevaljki. Ako hocete da se obezbedite onda samo njegov signature model sedista.
Caligula Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Jer ti sedište ne pritiska prostatu.Evo ovde ima ponešto o tome Hvala za link:)
ExicPL Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ne moze edit...Sto se tice sedista, primetite da je Armstrong pobedio na 6 turova, potom izvadio jaje i na kraju napravio troje dece onoj pevaljki. Ako hocete da se obezbedite onda samo njegov signature model sedista.Selle San Marco Concor Light :)ali dzaba ako se ne nose gace sa uloskom.
3opge Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 та прича о седишту нема благе везе са животом, вожња бицикла је апсолутно нешкодљива {осим ако немате хемороиде}.
ExicPL Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 pa sad...Ja sam imao problema sa starim sedistem (ima slika na nekoj od prethodnih strana). Kod duzih voznji, 3h i vise, mi uvek utrni ceo taj deo oko genitalija, sve k'o mrtvo, par sati mu treba da se povrati. Za to vreme nisam mogao ni da mokrim normalno, iako za vreme voznje saspem par litara kojecega u sebe.Od kako sam kupio neko najobicnije sediste sa rupom (1200din) tih problema nemam. Izgleda sasavo, ali zaista pomaze.
Mil@n Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 pa sad...Ja sam imao problema sa starim sedistem (ima slika na nekoj od prethodnih strana). Kod duzih voznji, 3h i vise, mi uvek utrni ceo taj deo oko genitalija, sve k'o mrtvo, par sati mu treba da se povrati. +1. Osim kada balansiram pa forsiram neki guz. :)
salerokada Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Kod duzih voznji, 3h i vise, mi uvek utrni ceo taj deo oko genitalija, sve k'o mrtvo, par sati mu treba da se povrati.Sličan fazon. Kada sam vozio turu od 8 sati ogulio sam zadnjicu iako sam imao solidno sedište. Zato sam pazario ovo što je postovao Snarc koje je ultra jeftino i udobno (doduše kvalitet izrade deluje jeftino, ali radi posao).Inače Selle ima odlična sedišta prosečnih cena (od 1k do 4k).
Alphons Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Kupio nove spoljne i unutrasnje gume, kao i nove pedale. Jedva cekam sutra.
Alphons Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Radim do 18h, pa onda idem po bajs :(Malo cu da se vozikam po kraju pre nego sto se vrnem kuci, to svakako :)
Renegade Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Koje gume si uzeo? Ja dve godine planiram da menjam i kako mi se čini i ovu ću pregurati sa kramponjarama.
Recommended Posts