SNARC Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 a što je sa rupom?zbog vazduha?Motja je bezobrazan pa nece da ti objasni..Rupa sluzi da bi sacuvala prostatu i pruzila nadu da cemo mi, koji jos nismo potomstvo nacinili, jednog dana postati roditelji.Tako da ako imas co'eka na koga si se nameracila za nesto ozbiljnije, pobrini se da ima ovakvo sedlo.
salerokada Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 ja sam sebi uzeo ovo http://www.kupindo.c...DISTE-SA-RUPOM- Mogao bih da gledam Tv dok vozim, ne osecam nish. Isto kao moje! :thumbsup:I slična cena koju sam platio. Ja ga nabavio preko ranije pomenutog majstora. Čovek dobija po veleprodajnim cenama jer je serviser, a meni ga je prodao po nabavnoj ceni. Čovek je kralj.
nbg4ever Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ma ta rupa ne sluzi nicemu. Ja imam rupu i napred, kroz koju kao treba vazuh da ulazi i hladi mi junk... nidje veze.
ivy Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 (edited) Motja je bezobrazan pa nece da ti objasni..Rupa sluzi da bi sacuvala prostatu i pruzila nadu da cemo mi, koji jos nismo potomstvo nacinili, jednog dana postati roditelji.Tako da ako imas co'eka na koga si se nameracila za nesto ozbiljnije, pobrini se da ima ovakvo sedlo.vidis nisam znala,iako ja tu ne vidim bas mnogo svrhe nit logike kad je tako duguljasta i uska tj. tacno kako..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?ja se izvinjavam,kad vec pricamo.. Edited April 29, 2013 by ivy
Caligula Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 ..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?sto je najgore, ni meni to nije jasno :(
Mil@n Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 (edited) Ma ta rupa ne sluzi nicemu. Ja imam rupu i napred, kroz koju kao treba vazuh da ulazi i hladi mi junk... nidje veze.Možda imaš rupu, ali nemaš šta u istu da ti upadne... Edited April 29, 2013 by Glas RazumaN
salerokada Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Nisam :cry:Lopurde iz planet bajka me pokraleZato ti i ne radi lađenje!
salerokada Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 vidis nisam znala,iako ja tu ne vidim bas mnogo svrhe nit logike kad je tako duguljasta i uska tj. tacno kako..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?Ne čuva cocones već prostatu.
SNARC Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 vidis nisam znala,iako ja tu ne vidim bas mnogo svrhe nit logike kad je tako duguljasta i uska tj. tacno kako..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?ja se izvinjavam,kad vec pricamo..sto rece sale, ne cuva "paket" nego prostatu..plus, kada naslonis guzove na za to predvidjena mesta, ta rupa se malo rasiri tako da se razlika itekako oseti.
belch Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 kolko znam postoje i zenske varijante, moji sicevi su takvis tim što je jedan tvrd ko kamen a drugi mekan ko dekin :D
SNARC Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Pusticu Motju da te pita koji ti se vise dopada..meni ne prilici da pitam takve stvari
mlatko Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 a šta ako se tamo nešto zaglavi? nešto mi se ne čini da je za MB terene gde se često svašta dešava usput :P
Recommended Posts