April 29, 201311 yr a što je sa rupom?zbog vazduha?Motja je bezobrazan pa nece da ti objasni..Rupa sluzi da bi sacuvala prostatu i pruzila nadu da cemo mi, koji jos nismo potomstvo nacinili, jednog dana postati roditelji.Tako da ako imas co'eka na koga si se nameracila za nesto ozbiljnije, pobrini se da ima ovakvo sedlo.
April 29, 201311 yr ja sam sebi uzeo ovo http://www.kupindo.c...DISTE-SA-RUPOM- Mogao bih da gledam Tv dok vozim, ne osecam nish. Isto kao moje! :thumbsup:I slična cena koju sam platio. Ja ga nabavio preko ranije pomenutog majstora. Čovek dobija po veleprodajnim cenama jer je serviser, a meni ga je prodao po nabavnoj ceni. Čovek je kralj.
April 29, 201311 yr Ma ta rupa ne sluzi nicemu. Ja imam rupu i napred, kroz koju kao treba vazuh da ulazi i hladi mi junk... nidje veze.
April 29, 201311 yr Motja je bezobrazan pa nece da ti objasni..Rupa sluzi da bi sacuvala prostatu i pruzila nadu da cemo mi, koji jos nismo potomstvo nacinili, jednog dana postati roditelji.Tako da ako imas co'eka na koga si se nameracila za nesto ozbiljnije, pobrini se da ima ovakvo sedlo.vidis nisam znala,iako ja tu ne vidim bas mnogo svrhe nit logike kad je tako duguljasta i uska tj. tacno kako..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?ja se izvinjavam,kad vec pricamo.. Edited April 29, 201311 yr by ivy
April 29, 201311 yr ..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?sto je najgore, ni meni to nije jasno :(
April 29, 201311 yr Ma ta rupa ne sluzi nicemu. Ja imam rupu i napred, kroz koju kao treba vazuh da ulazi i hladi mi junk... nidje veze.Možda imaš rupu, ali nemaš šta u istu da ti upadne... Edited April 29, 201311 yr by Glas RazumaN
April 29, 201311 yr vidis nisam znala,iako ja tu ne vidim bas mnogo svrhe nit logike kad je tako duguljasta i uska tj. tacno kako..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?Ne čuva cocones već prostatu.
April 29, 201311 yr vidis nisam znala,iako ja tu ne vidim bas mnogo svrhe nit logike kad je tako duguljasta i uska tj. tacno kako..zar ne bi trebala biti drugacijeg oblika da bi radila?ja se izvinjavam,kad vec pricamo..sto rece sale, ne cuva "paket" nego prostatu..plus, kada naslonis guzove na za to predvidjena mesta, ta rupa se malo rasiri tako da se razlika itekako oseti.
April 29, 201311 yr kolko znam postoje i zenske varijante, moji sicevi su takvis tim što je jedan tvrd ko kamen a drugi mekan ko dekin :D
April 29, 201311 yr Pusticu Motju da te pita koji ti se vise dopada..meni ne prilici da pitam takve stvari
April 29, 201311 yr a šta ako se tamo nešto zaglavi? nešto mi se ne čini da je za MB terene gde se često svašta dešava usput :P