Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis. Meni je neviđeni gušt rasklopiti ga do najprostijih delova, sve bolesno pedantno očistiti, pa podmazivati jedno po jedno i sklapati. Baš u subotu sam imao taj 1 ritual - osmeh na licu čitav dan. A i ne pada mi na pamet kvar na bajku koji običan smrtnik ne može da popravi/zameni deo.

Posted

Moj crče od prašine. Moraću Idiotekovim stopama these days.. A čime podmazuješ bajs, običnim mašinskim uljem ili..?

Posted (edited)

...

Edited by Pikoleta
Posted
Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis.
što bolji bicikl, to komplikovaniji i češći servis - i obratno.
Posted
Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis. Meni je neviđeni gušt rasklopiti ga do najprostijih delova, sve bolesno pedantno očistiti, pa podmazivati jedno po jedno i sklapati. Baš u subotu sam imao taj 1 ritual - osmeh na licu čitav dan. A i ne pada mi na pamet kvar na bajku koji običan smrtnik ne može da popravi/zameni deo.
Hoćeš da se smeješ ceo dan i sledeći weekend? :DStručno lice je stručno lice... Odvezem, čovek ga uglača™, ja platim, svi happy.
Posted
A čime podmazuješ bajs, običnim mašinskim uljem ili..?
Teflonsko ulje u spreju. Ima u Bulevaru, pored picerije Vladimir.Ne znam za ove skupe/komplikovane bajkove, ali održavanje ovih običnih je veći gušt od same vožnje.
Hoćeš da se smeješ ceo dan i sledeći weekend?
Hoću, al uživajući u plodovima prošlog. :D
Posted

Nedavno se počastio sa ovim. Fuji - Nevada 4.0 Nevada4.0.jpeg

• 1 month later...
Posted

Juce pazario ovoUltraFun_48_Black.jpgi odradio probnu voznju od nekih 40km. Inace vozim gotovo svakodnevno, radnim danima 20-30km ali se vikendom potrudim da dupliram kilometrazu.

Posted

srecnice, sigurno ne zivis u beogradu.

Posted

Pa vidiš da mu je lokacija ''in the middle ow nowhere'', ko zna kol'ko mu treba do posla :)

Posted (edited)
srecnice, sigurno ne zivis u beogradu.
Preselio... ali sam godinama okretao pedale po Avali. Edited by Low-Life
Posted
Pa vidiš da mu je lokacija ''in the middle ow nowhere'', ko zna kol'ko mu treba do posla :)
Da, cinjenica da nisam evidentiran ni na google earth, ali zbog prirode posla ne moram na posao :)
Posted (edited)

što življenje u Bg ne dozvoljava 20/30km dnevno ?pobogu, pa to je sat i 15 min vožnje

Edited by barrcode
Posted
što življenje u Bg ne dozvoljava 20/30km dnevno ?pobogu, pa to je sat i 15 min vožnje
da ne zivis u beogradu pa da ti odgovorim na to pitanje, ali ovako..... stvarno :huh:
Posted

ja toliko vozim, skoro svaki dan- tj. minimum dvaes. vikendom što reče low life i duplo. sve zavisi gde ko živi u bg...