May 11, 200915 yr Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis. Meni je neviđeni gušt rasklopiti ga do najprostijih delova, sve bolesno pedantno očistiti, pa podmazivati jedno po jedno i sklapati. Baš u subotu sam imao taj 1 ritual - osmeh na licu čitav dan. A i ne pada mi na pamet kvar na bajku koji običan smrtnik ne može da popravi/zameni deo.
May 11, 200915 yr Moj crče od prašine. Moraću Idiotekovim stopama these days.. A čime podmazuješ bajs, običnim mašinskim uljem ili..?
May 11, 200915 yr Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis.što bolji bicikl, to komplikovaniji i češći servis - i obratno.
May 11, 200915 yr Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis. Meni je neviđeni gušt rasklopiti ga do najprostijih delova, sve bolesno pedantno očistiti, pa podmazivati jedno po jedno i sklapati. Baš u subotu sam imao taj 1 ritual - osmeh na licu čitav dan. A i ne pada mi na pamet kvar na bajku koji običan smrtnik ne može da popravi/zameni deo.Hoćeš da se smeješ ceo dan i sledeći weekend? :DStručno lice je stručno lice... Odvezem, čovek ga uglača™, ja platim, svi happy.
May 11, 200915 yr A čime podmazuješ bajs, običnim mašinskim uljem ili..?Teflonsko ulje u spreju. Ima u Bulevaru, pored picerije Vladimir.Ne znam za ove skupe/komplikovane bajkove, ali održavanje ovih običnih je veći gušt od same vožnje.Hoćeš da se smeješ ceo dan i sledeći weekend?Hoću, al uživajući u plodovima prošlog. :D
June 20, 200915 yr Juce pazario ovoi odradio probnu voznju od nekih 40km. Inace vozim gotovo svakodnevno, radnim danima 20-30km ali se vikendom potrudim da dupliram kilometrazu.
June 20, 200915 yr Pa vidiš da mu je lokacija ''in the middle ow nowhere'', ko zna kol'ko mu treba do posla :)
June 20, 200915 yr srecnice, sigurno ne zivis u beogradu.Preselio... ali sam godinama okretao pedale po Avali. Edited June 20, 200915 yr by Low-Life
June 20, 200915 yr Pa vidiš da mu je lokacija ''in the middle ow nowhere'', ko zna kol'ko mu treba do posla :)Da, cinjenica da nisam evidentiran ni na google earth, ali zbog prirode posla ne moram na posao :)
June 21, 200915 yr što življenje u Bg ne dozvoljava 20/30km dnevno ?pobogu, pa to je sat i 15 min vožnje Edited June 21, 200915 yr by barrcode
June 21, 200915 yr što življenje u Bg ne dozvoljava 20/30km dnevno ?pobogu, pa to je sat i 15 min vožnjeda ne zivis u beogradu pa da ti odgovorim na to pitanje, ali ovako..... stvarno
June 21, 200915 yr ja toliko vozim, skoro svaki dan- tj. minimum dvaes. vikendom što reče low life i duplo. sve zavisi gde ko živi u bg...