Idioteque Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis. Meni je neviđeni gušt rasklopiti ga do najprostijih delova, sve bolesno pedantno očistiti, pa podmazivati jedno po jedno i sklapati. Baš u subotu sam imao taj 1 ritual - osmeh na licu čitav dan. A i ne pada mi na pamet kvar na bajku koji običan smrtnik ne može da popravi/zameni deo.
Valk Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Moj crče od prašine. Moraću Idiotekovim stopama these days.. A čime podmazuješ bajs, običnim mašinskim uljem ili..?
barrcode Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis.što bolji bicikl, to komplikovaniji i češći servis - i obratno.
Mil@n Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ne razumem ljude koji teraju bajk u servis. Meni je neviđeni gušt rasklopiti ga do najprostijih delova, sve bolesno pedantno očistiti, pa podmazivati jedno po jedno i sklapati. Baš u subotu sam imao taj 1 ritual - osmeh na licu čitav dan. A i ne pada mi na pamet kvar na bajku koji običan smrtnik ne može da popravi/zameni deo.Hoćeš da se smeješ ceo dan i sledeći weekend? :DStručno lice je stručno lice... Odvezem, čovek ga uglača™, ja platim, svi happy.
Idioteque Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 A čime podmazuješ bajs, običnim mašinskim uljem ili..?Teflonsko ulje u spreju. Ima u Bulevaru, pored picerije Vladimir.Ne znam za ove skupe/komplikovane bajkove, ali održavanje ovih običnih je veći gušt od same vožnje.Hoćeš da se smeješ ceo dan i sledeći weekend?Hoću, al uživajući u plodovima prošlog. :D
Low-Life Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Juce pazario ovoi odradio probnu voznju od nekih 40km. Inace vozim gotovo svakodnevno, radnim danima 20-30km ali se vikendom potrudim da dupliram kilometrazu.
Valk Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Pa vidiš da mu je lokacija ''in the middle ow nowhere'', ko zna kol'ko mu treba do posla :)
Low-Life Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 (edited) srecnice, sigurno ne zivis u beogradu.Preselio... ali sam godinama okretao pedale po Avali. Edited June 20, 2009 by Low-Life
Low-Life Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Pa vidiš da mu je lokacija ''in the middle ow nowhere'', ko zna kol'ko mu treba do posla :)Da, cinjenica da nisam evidentiran ni na google earth, ali zbog prirode posla ne moram na posao :)
barrcode Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 (edited) što življenje u Bg ne dozvoljava 20/30km dnevno ?pobogu, pa to je sat i 15 min vožnje Edited June 21, 2009 by barrcode
yolo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 što življenje u Bg ne dozvoljava 20/30km dnevno ?pobogu, pa to je sat i 15 min vožnjeda ne zivis u beogradu pa da ti odgovorim na to pitanje, ali ovako..... stvarno
barrcode Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ja toliko vozim, skoro svaki dan- tj. minimum dvaes. vikendom što reče low life i duplo. sve zavisi gde ko živi u bg...
Recommended Posts