Amelija Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 ja sam se inače u novijoj istoriji najgore razbila na mokro* suvo* jesenje lišće pri skretanju pod pravim uglom (koje mi iovako nikada nije bilo jaka strana)a ovih nedelja se oštrim da počnem ponovo da biciklam zaozbiljno i naveliko i naširoko, no nikako da se vreme upristoji*da, znam da šašavo zvuči no upravo je tako
barrcode Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 ja sam se inače u novijoj istoriji najgore razbila na mokro* suvo* jesenje lišće pri skretanju pod pravim uglom (koje mi iovako nikada nije bilo jaka strana)to je ono kada prokliza prednji točak, pa imaš 20%šansi da ne polomiš ključnu kost.retko prijatna situacija.
belch Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 za subotu su najavili fino vreme, a u pet sati je još danpridružite nam se :)
Amelija Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 postoji li još uvek biciklijada na proleće? (ili tako nekako se zvalo)
belch Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 bude raznih, sa različitim trasamanajmasovnija je kokakolina, al tamo se smoriš za medalju jer se ide 5 na sat, a dosta vremena se i stoji
Elmer Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ne razumem te varijante u masi - ajd' da su svrsishodne pa da se covek pridruzi...za bicikl mi je najveći gušt sama
Indy Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ima i oni goli biciklisti, to može da bude zanimljivo (zavisi naravno od konkretnih biciklista).
belch Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ne razumem te varijante u masi - ajd' da su svrsishodne pa da se covek pridruzi...za bicikl mi je najveći gušt samasvakom svoje
Amelija Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ja volem i u gužvi i sama, jedino mi je mali problem u društvu kad se ide non-stop (ili većinu vremena) uzbrdo, jer sam s*p*o*r*apa mi onda bude glupo da tražim stalno da me čekaju, a glupo mi je i ako me ne čekaju jer koji đavo onda uopšte vozimo zajednoi tako
Killiana Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 jel ima neka radnja koja prodaje opremu, tj. garderobu za bicikliste?rukavice mi trebaju.
Recommended Posts