Jump to content

Featured Replies

ja sam se inače u novijoj istoriji najgore razbila na mokro* suvo* jesenje lišće pri skretanju pod pravim uglom (koje mi iovako nikada nije bilo jaka strana)a ovih nedelja se oštrim da počnem ponovo da biciklam zaozbiljno i naveliko i naširoko, no nikako da se vreme upristoji*da, znam da šašavo zvuči no upravo je tako

ja sam se inače u novijoj istoriji najgore razbila na mokro* suvo* jesenje lišće pri skretanju pod pravim uglom (koje mi iovako nikada nije bilo jaka strana)
to je ono kada prokliza prednji točak, pa imaš 20%šansi da ne polomiš ključnu kost.retko prijatna situacija.

za subotu su najavili fino vreme, a u pet sati je još danpridružite nam se :)2132733_orig.jpg

postoji li još uvek biciklijada na proleće? (ili tako nekako se zvalo)

bude raznih, sa različitim trasamanajmasovnija je kokakolina, al tamo se smoriš za medalju jer se ide 5 na sat, a dosta vremena se i stoji :isuse:

ne razumem te varijante u masi - ajd' da su svrsishodne pa da se covek pridruzi...za bicikl mi je najveći gušt sama

Ima i oni goli biciklisti, to može da bude zanimljivo (zavisi naravno od konkretnih biciklista).

ne razumem te varijante u masi - ajd' da su svrsishodne pa da se covek pridruzi...za bicikl mi je najveći gušt sama
svakom svoje

ja volem i u gužvi i sama, jedino mi je mali problem u društvu kad se ide non-stop (ili većinu vremena) uzbrdo, jer sam s*p*o*r*apa mi onda bude glupo da tražim stalno da me čekaju, a glupo mi je i ako me ne čekaju jer koji đavo onda uopšte vozimo zajednoi tako

553208_10200504200720104_719006195_n.jpg
shot1291656881.jpg

ovo je super :)539742_447912175287150_57793593_n.jpg

ne radi link

jel ima neka radnja koja prodaje opremu, tj. garderobu za bicikliste?rukavice mi trebaju.

Planetbike, Capriolo...