kralj Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Uh, danas salje, stize sutra ili prekosutra. Pre voznje nosim ga na servis (ako treba) i onda krecem u decembarski pejsaz.Javljam se sa fotografijama:)Je l' si vozio bajs nekad prije?Kud se mrak skida u decembru? Smucice ti se bre.
belch Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 taman da se spremi za noćni brevet najduže noći u godini
Caligula Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Mislim je moglo u Bubanj potoku tako nešto da se nađe za 150€, ali ni 200€ nije previše. Gledao po netu, samo ono od opreme na guvernaru kosta oko 180E. Mislim da sam dobro prosao + sam staaari biciklas te se razumem u izradu donekle. Inace sam rdjao sest godina bez bajsa, prvi put u zivotu pravio pauzu (nicim iznudjeno)@funk soul sister: :D zardjao za tu marsrutu, za pocetak cu da archim dunavski kej
dekss Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jeste, pa da novine budu pune natpisa o duhu biciklisti koji jezdi Beogradom.:)Pa ok. Kapiram da to može biti problem. Ali, s druge strane, jel ti voziš bicikl zato što ti je neko rekao da trebaš ili zato što ti tako hoćeš?E, ova kabanica ti omogućava da radiš ono što hoćeš, a ne ono što moraš.
Aće Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Biciklisti protestovali zbog diskriminatorskih reklama Novosadska biciklistička inicijativa je, zajedno sa još dva beogradska udruženja, protestovala zbog dve reklame u kojima su bicikli predstavljeni kao manje važni od motocikala i automobila.
belch Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 :)Pa ok. Kapiram da to može biti problem.Ali, s druge strane, jel ti voziš bicikl zato što ti je neko rekao da trebaš ili zato što ti tako hoćeš?E, ova kabanica ti omogućava da radiš ono što hoćeš, a ne ono što moraš.ta kabanica se ponaša kao jedro, jako je teško voziti s tim
dekss Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ta kabanica se ponaša kao jedro, jako je teško voziti s timpa ako usmeriš jedro niz vetar možda ti pomogne da ideš brže ;)ili: voziš malo sa kabanicomjedrom, pa kad je skineš ... "joj meraka" :Pšalu na stranu, znam da je teško voziti sa kabanicom, ali je poenta da - voziš. I pored kiše. Voziš samo malo sporije. Ok, pretpostavljam da to može biti problem na onim tvojim dnevnim rutama (20+km), ali na nekim "normalnim" je sasvim podnošljivo. Pre kabanice sam po kiši (čak i slaboj) ili morao da idem autom na posao ili je nekako trpeo. A sa kabanicom si potpuno slobodan. Voziš kad želiš. Ne upadaš, recimo, u gužvu koje su baš kad pada kiša veće nego uobičajeno.
eoten Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 kako nemaš, zar to ne može da se stavi na svaku biciglu?
belch Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 moraju postojati otvori za šrafove na ramu, moj to nema, predviđen je da biciklista bude ko svinja na kraju vožnje -_-
Caligula Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Stigao bicikl, jos nisam stigao da ga raspakujem a vec moram da mislim na sigurnost.Gde i sta da kupim od lanaca&brava? U svakom slucaju trebace mi nesto 70+cm u obimu za vezivanje bandera, stubova i slicno. Ima li tih stvarcica sa alarmom (mislim znam da ima ali valja li i gde moze da se pazari u Bg)?+ preporuka za prednja i zadnja svetla Edited December 4, 2012 by CowBoy
Caligula Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Korisno:) citao vec o ovim U bravama, mislim da cu takvo sto da pazarim. Otpakovao bajs, ovo je jedna od onih kupovina na slepo koja te bas ukenja :D Sve je u boljem stanju nego sto izgleda na fotkama + je utegnuta i nista ne klima, sve radi besprekorno. Presrecan sam:)
belch Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 sjajno :Du zdravlju ga vozio i ne ostavljaj ga napolju osim ako baš baš ne moraš, svaka brava i svaki lanac se daju preseći za manje od 60 sekundi
Recommended Posts