Djuro Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 onaj ko jednom proba bib, taj vise nikad ne oblaci obican bike sorc - kaze stara legenda medj' biciklistima.
belch Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 ja ću ga sutra isprobati na putu vršac-temišvar pa javljam utiske.
salerokada Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 dajte pls neki tip za dobro+neskupo svetlo za bike (prednje i zadnje). moze srbija, moze internet, aliexpres - whatever. Ja sam imao ovo. Uzeo ga na preporuku. Odlično je sijalo. Ali, mi je spalo sa bajsa i pregazio ga je auto :( Sada imam ovo. Isto je odlično, ali mu je i cena jaka. Za zadnje ovo je skoro standard. Gomila ljudi ga ima. ja za napred imam neku lampu koja se puni na usb pa štedim na baterijama Mora da si uštedela pravo bogatstvo do sada. :) Ja se bahatim pa kupim po jednu bateriju na godinu dana. Ili dve.
belch Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) raspikućo! nisam otišla u temišvar, najavljuju kišu na neodređeno :( Edited April 28, 2016 by belch
Mil@n Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) Što se svetla tiče, i dalje imam ono sigmino što sam dobio za bday od ortaka, u koje ide Msm ŠEST AA baterija. Msm da ću ga jednostavno baciti kad se istroše :D Više je kao mali reflektor... Edited April 28, 2016 by Mil@n
Velocipede Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Verovatno će sutra biti dobro vreme za vožnju: nema kiše, vetar prihvatljiv, smanjena koncetracija polena, red bi bio da se otvori prolećna sezona 2016. :)
Delija67 Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Sutra Kriticna masa prvi put u Tosinom Bunaru
Djuro Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Za zadnje ovo je skoro standard. Gomila ljudi ga ima. ovo zadnje svetlo imam i ja ali mi baterija traje max mesec dana (1x2032, vozim oko 1000km mesecno). i to na blink. :(
salerokada Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Pa sto ne kazes tako! Ja imam ono vece i ruznije sto idu tri baterije. Na njemu promenim baterije jednom u dve/tri godine. Mada ja godisnje vozim 1.500-2.000 km :(
I*m with the pilots Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Konacno otvorih sezonu (5. maj! ), osetih se kao kuce pusteno sa lanca. Bas je uzivanje pored zutih polja uljane repice - zuti se na koju god stranu da krenem a da nije suma. + sada i ja, kao i sva deca, vozim sa kacigom. Nije toliko lose koliko sam mislila na prvi pogled, da ce mi se skuvati glava, ipak dobro rade ti otvori. Videcemo kako ce biti na leto na 25+C
Recommended Posts