Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

video nekog drumasa kako se brzo i lako provlaci izmadju saobracaja.

ja tako ne smem ali je lepo izgledalo :)

je l' neko prelazio skoro Pancevac bajsom?
ima li saveta kako to preziveti ziv, zdrav & sa citavim gumama?

Posted

Idi kolovozom, unutar metra od desne ivice :)

Posted

znam da tako pise u zakonu ali zvuci kao deathwish

Posted

ja idem godinama tako i nije mi nikad ništa

dovoljno je širok kolovoz

Posted

Ima i sa međedom... Jbt, mogu da zamislim koji je osećaj, okreneš se, pogledaš, ovaj trči ko sumanut, pa se tako okreneš 4, 5 puta u nadi da ga nema, a on i dalje uporan. :D

Posted

10931167_1171436879555464_60695220118781

Budapest, juce. 10.000 ljudi na kriticnoj masi.

Posted (edited)

.

Edited by Čutura
Posted

To je ništa naspram onog jednog puta kad im se pojavilo fascinantnih 80 000 ljudi.

Kod nas ako dođe 400 mi srećni.

Mađari su carevi.

Posted

Moja makina je spremna za vreli asfalt, samo jedno me mori: škripe mi amortizeri. :( Nisam siguran da mi se kupuju novi jer koliko se sećam kada sam gledao, koštaju oko 40e, tako nešto. Naravno, nešto smisleno. Mogu li ne negde i gde da ucvrcam wd40 ili neko ulje da to prestane? Rade normalno, a nije baš ni da mi trebaju ne znam koliko za asfalt po kome 96% vozim. 

Drugo, ponovio sam se novim cat eye brzinometrom. Na sajtu cena 2400, tako nešto, a imam baš dobrog ortaka koji je u nekom dilu sa planet bike-om, radio neke nulte servise i sl i uzima od po nabavnim cenama. Mislim da mi je uzeo tipa 1500 dinara, toliko o maržama... 

Posted

Drugo, ponovio sam se novim cat eye brzinometrom. Na sajtu cena 2400, tako nešto, a imam baš dobrog ortaka koji je u nekom dilu sa planet bike-om, radio neke nulte servise i sl i uzima od po nabavnim cenama. Mislim da mi je uzeo tipa 1500 dinara, toliko o maržama... 

Moj CatEye Velo 8 traje bar 7,8 godina, možda i više. Jednom je na kratko prestao da radi kad me na tamiškom nasipu uhvatio pljusak, a ja zaboravio da ga skinem. Kad se osušio, nastavio normalno da radi.