katamaran Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) Obidjoh obilaznicu :) Izvukli su svez asfalt. Staza ogradjena i lepo obelezena. Jedino je za sada u mrklom mraku. Al nisu mogli bez imbecilnih momenata. Na spoju regularne staze i obilaznice stoji ograda. Edited January 13, 2016 by katamaran
salerokada Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Da se ne zanesu ljudi. Mogli bi po navici da skrenu pogrešno i da završe na gradilištu. A zna se da je na gradilištu em opasno, em može da dođe komunalna policija i napiše ti kaznu. Ta ograda je za tvoje dobro.
katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Ne znam da li si me skapirao. Ovakva ograda te sprecava da uopste udjes na zaobilaznu stazu. Nigde je nema osim na mestu gde se spajaju postojeca i zaobilazna. Vise mi deluje da su je slucajno tu stavili nego da su nesto hteli da zatvore. Inace celom duzinom zaobilazne staze postoji ograda sa obe strane. Edited January 14, 2016 by katamaran
katamaran Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 (edited) Naleteh jutros na ovo. Memedovic se bas primio nabiciklizam :) Mnogo dobro zvuci oina biciklisticka staza od nekog grada u Nemackoj do Beca. Oko 200km edit: Edited January 22, 2016 by katamaran
belch Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Pasau. Javljam na leto kakva je. Takođe postoji staza uz dunav od budimpešte do beča. Memedović ima slične emisije i iz toskane
katamaran Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Tek to zvuci super. Iz Budimpeste bih se vec vratio vozom za Bg Moracu jedared da napravim takvu akciju
belch Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 dođite u subotu na masu da se družimo ako se nekom ide a nema bajs, ibikebelgrade i ovog puta daje bicikle za masu
ToniAdams Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 xexe klasicno vrbovanje u sektu. pazite se.
katamaran Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Gori od herbalajfa Resistance is futile. You will be assimilated
kizjah Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) kako sam defintivno odustao od farbanja, evo slike onog francuskog drumasa koji sam dobio na poklon (u ocajnom stanju), godiste je 1958. edit: jbg ne znam sto je fotka ovako sitne rez. sry Edited January 29, 2016 by kizjah
Recommended Posts