nbg4ever Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Odlicna. I put kroz Zemun do mosta i spustanje sa pancevackog do Kalemegdana, sa sve VRO na kraju. Na nasipu ima par (nazovi) jezeraca sa labudovima. Da sam poneo aparat i da znam kako da sidjem dole... A sve zajedno 40ak kilometara Sent from my Nexus 4
katamaran Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 toplica bila ona svastara od radnje? mislio sam da ce tu biti najzesci otpor... underground store https://www.facebook.com/pages/Toplica-Trade-Underground-Store-%EF%B8%8F/288757147958097 A ovde su okacili friski video gde se vidi da od Toplice ostade samo gitara na banderi https://www.facebook.com/nedavimobeograd?fref=ts
Amelija Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 danas sam išla na prisilnu turicu od 20tak km po gradu, ali ispade fino i prijalo je
salerokada Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će od 21. septembra bicklisti moći ponovo da koriste biciklističku stazu od sportskog centra Milan Gale Muškatirović do Ade Ciganlije. "Završavamo rekonstrukciju Hercegovačke ulice 7. ili 8. septebra i do 21 . septembra završavamo rekonstrukciju tih 250 metara Savske promenade. I u ovom trenutku biciklisti mogu da voze, samo imaju alternativnu rutu", rekao je Mali za Radio televiziju Srbije. On je kazao da će ta promenada imati i stazu za bicikliste i stazu za pešake. Jesu li išta započeli na "promenadi" da bi to završili do 21. septembra?
ivy Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 vozim 11km do posla i nazad..i nije nesto,mislila sam da je vise ali mi je ovo sad najduze a redovno...1 prelepost,tacno cu se smoriti ko zuti ako sutra i prekosutra budem morala u autobus u koji btw nisam usla ima 6meseci
salerokada Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sloboda. Gledam ljude koji moraju u prevoz na 40 stepeni i presrecan sam sto mi vrsta posla i udaljenost omogucavaju da ne ulazim u prevoz.
ivy Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 tako je..jos sta sve mogu da obavim usput i sta sve da ponesem/prevezem/donesem..nekad mi je problem da sve to prebacim do stana koliko stane na zelenka..danas sam se peske bas smorila ipak ni danas nisam usla u bus,long live linijski taksi!!!! a za sutra izgleda nema kise
salerokada Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nedelju dana bajsom do posla u Beogradu Ova nije naša? Ako nije zašto neko ko nije sa PPP-a, piše članak o biciklizmu na Vajsu!
Lezilebovich Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 ima i za singera, sličice sa bicistaze na NBG-u :)
belch Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 po nbg stazama se može sasvim adekvatno voziti -_-
Lezilebovich Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Triatlon. Malo voznje, malo guranja i malo skakanja sa ivicnjaka ????
pacey defender Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Super joj je ova fora da vozi bicikl cvetnim trgom (pešačka zona) i raspodeljuje krivicu između sebe i konobara za to što ga umalo nije povredila, dok onamo hejtuje vozača automobila koji je umalo nije povredio.
belch Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 kritična masa u subotu baviće se nelegalnom izgradnjom vikendica na savskom nasipu. ovde je link ka iventu, ovde je mapa rute
Recommended Posts