ToniAdams Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 jbg kad sam kupio onu klasičnu pumpu u obliku slova T. nema fensi merača pritiska tako da se oslanjam na čulo dodira. edit: bar ima adapter za presta ventile. pa idi na punpu jebote mis
garcia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 hoću. samo da se malo oporavim od današnjeg pada. opet nizbrdica i opet prednja kočnica, jebala me prednja kočnica. srećom, osim lakta ništa nije poderano. padam kao velemajstor.
salerokada Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Nije ti bilo dovoljno prvi put, pa si morao da utvrdis gradivo.
Geo Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Nisam. Samo sam levak [emoji1] To sam prvo napisao , pa prepravio :) Ma kontam, ako si levoruk , mozda instiktivno prvo(i jace) pritisnes levu rucku ... Danas popodne prvi put vozio do Ade ,od kada su krenule ove paklene vrucincine, i mogu reci da sam odusevljen koliko je lakse dok pedalas (nocni povratak nirvana) . p.s. Napokon napumpao gume full, i brzi sam barem 30%
Tosha2EE Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Izvinjavam se sto upadam, ali zar prednja kocnica nije glavna za efikasno kocenje? Poslednje dve godine kako malo intenzivnije vozim, koristim gotovo iskljucivo prednju kocnicu, sem po mokrom.
katamaran Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Samo upadni :) Meni prednja u poslednje vreme skroz kilava. Sluzi samo da malcice uspori pre kocenja sa zadnjom. Stalno se ljudi zale na kocenje prednjom a meni nikad nije bila problem. Verovatno stvar osecaja koliko jako treba da je stisnes.
Venom Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 pa nisam ja rokfeler ma naravno, to je opcija, nego cisto da vidim za sta da se bunim kod prodavca. a cim mi da opet saljem nazad bajs, pa da cekam povratak novca, pa da opet pazarim, okilavio sam se vec dovoljno. plus leba nema da se nadje novi sa xl ramom za neke pristojne novce, ovaj je prvi i jedini na koji sam naleteo. Zali im se da ti ne radi dinamo i imas dobre sanse da ti posalju novi. Lakse im je tako nego da im eventualno zbog toga vratis ceo bajs. LED je bezveze, zena je imala istu teoriju i punjac za baterije, kao i baterije, vec godinama stoje u fioci. Prosto, najprostije, imamo vec dovoljno uredjaja oko kojih se drkamo s punjenjem. Naravno i dinamo ima lose strane - pipava stvar, pogotovo jeftini danas, moze lako da rikne.
Mil@n Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ma koje dinamo, dobro neko reče, samo smara, i usporava. Skidaj to i kupi neko svetlo, ako nečega ima po tim radnjama i ali expresima za male pare onda su to svetla.
ToniAdams Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Zali im se da ti ne radi dinamo i imas dobre sanse da ti posalju novi. Lakse im je tako nego da im eventualno zbog toga vratis ceo bajs. LED je bezveze, zena je imala istu teoriju i punjac za baterije, kao i baterije, vec godinama stoje u fioci. Prosto, najprostije, imamo vec dovoljno uredjaja oko kojih se drkamo s punjenjem. Naravno i dinamo ima lose strane - pipava stvar, pogotovo jeftini danas, moze lako da rikne. ma to cu i da uradim, prvenstveno zato sto me nervira kad mi nesto novo ne radi :D a onda cu lako kupiti i led :) naravno ako budu hteli da salju, buduci da vidim da je procedura vracanje novaca, sto znaci da bih morao opet pakovati bajs pa tegliti na postu, pa cekati da ga oni prime i refundiraju, pa narucivati, pa opet cekati novi, pa tegliti nazad, pa opet sastavljati. inace bajk je sasma pristojan, relativno lagan, veliki ram, dobre kocnice i menjac, cak i sasvim udobno sjedalo, ali ti dodaci, tipa svetla, pumpa, zvono, nema sanse da nisu kineski, i to neki najjeftiniji. edit: da izrazim zadovoljstvo jos 1 cimbenikom, iako rel. cesto radim vjezbe zanoge u bilderani, dl i cucanj, neke misice definitivno samo bajs moze da aktivira, npr ovaj deo izmedju vrha butine i donjih trbusnjaka, jebemliga kako se to zove. Edited July 21, 2015 by ToniAdams
kralj Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Izvinjavam se sto upadam, ali zar prednja kocnica nije glavna za efikasno kocenje? Poslednje dve godine kako malo intenzivnije vozim, koristim gotovo iskljucivo prednju kocnicu, sem po mokrom. Prednju isključivo kad zadnja nije dovoljna. Naročito nizbrdo i pri većim brzinama. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts