Musky Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ili je kriv ili je jako glup kad je kupovao takav bajs za 50e misleći da nije nekom ćornut. Jbg, to što mu se desilo je deo rizika. slago to za pedes eura.
Đipalo Junuz Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 ...odnosno Moća je uzeo bicikl od tipa koji mu je i ukrao bicikl
kizjah Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 ....nakon cega je to ponovio kao i ko zna koliko puta puta pre toga savrsen zlocin...
nbg4ever Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Sve sam blizi odluci da batalim novi bic ove godine i da apgrejdujem malo postojeci. Uzmem gume (Continental double fighter mi deluju interesantno), nove kocnice, podignem malo volan, uradim veliki servis i dovoljno za ostatak sezone. Plus kupim rukavice i jos neke sitnice Onda tamo, od nove godine, ponovo pocnem da trazim (ali daleko ozbiljnije i uz bolju organizaciju i planiranje)
Mil@n Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Da nije neko dokon u sredu (znam da su male šanse jer je sred nedelje), pa da idemo za Vršac? Ja sa ortakom najverovatnije palim. Pa nazad voz ili bus.
belch Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 i evo, planovi su gotovi, kreće se u četvrtak ruta je ovakva http://ridewithgps.com/routes/8246890 računamo oko nedelju dana
Mil@n Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Samo da vas zdravim iz Dolova, upekla Zvezda ne zna se, ali smo se srećom namazali. I vetar nam se naopštavao familije, ali spucali smo više od pola.
Mil@n Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 što bi neko u dolovo išao, nimije jasnoNa putu do Vršca i Deliblatske peščare ;)
katamaran Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 opet mi puce sajla od kocnice. Srecom ne u Cetinjskoj... Isece me govedo sa djubretarskim kamionom pa sam otkinuo sajlu kad aam refleksno stisnuo ko sivonja. Primetio sam jos pre par dana da ae cudno ponasa. Kriminal kakve nam delove prodaju.
Musky Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 ovde boravio devedesetih na najvećoj smotri izviđaća SFRJ...lu-di-lo. zbog te informacije fasovo graničarsku interventnu u vojsci...kad mi jak CV
Recommended Posts