salerokada Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Nenadano, pritegao me posao danas. Nadam se da ću moći da dođem. Verovatno bez bebe jer će spavati baš do nekih 16.30h.
Moća Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Nađen!!!! Čovek prošao glavnom ulicom opušteno. A takav isti nema u gradu, pa sam pozvao drugara i kolima krenuli da ga tražimo i našli ga na jednoj pumpi. Dečko je bajs kupio u Ćupriji od nekog lika za 50 evra. Uzeli mu bajs i odvezli dečka kući u to selo odakle je i rekli da traži tom liku pare nazad.
salerokada Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Nađen!!!! Čovek prošao glavnom ulicom opušteno. A takav isti nema u gradu, pa sam pozvao drugara i kolima krenuli da ga tražimo i našli ga na jednoj pumpi. Dečko je bajs kupio u Ćupriji od nekog lika za 50 evra. Uzeli mu bajs i odvezli dečka kući u to selo odakle je i rekli da traži tom liku pare nazad. Genijalno! I priča genijalna. Mada, žao mi tog lika. Nije on kriv. Možda je trebalo da se dogovoriš sa njim da odete zajedno do toga koji mu je prodao bajs i da tražite pare.
FERNOUX H Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Nađen!!!! Čovek prošao glavnom ulicom opušteno. A takav isti nema u gradu, pa sam pozvao drugara i kolima krenuli da ga tražimo i našli ga na jednoj pumpi. Dečko je bajs kupio u Ćupriji od nekog lika za 50 evra. Uzeli mu bajs i odvezli dečka kući u to selo odakle je i rekli da traži tom liku pare nazad. U jbt... :)
Moća Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Genijalno! I priča genijalna. Mada, žao mi tog lika. Nije on kriv. Možda je trebalo da se dogovoriš sa njim da odete zajedno do toga koji mu je prodao bajs i da tražite pare.Ma rekao sam mu da ode do njega i trazi pare a ako ne da da cu da mu pustim krivicnu prijavu. Mislim da ce to biti dovoljno.
Mil@n Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Genijalno! I priča genijalna. Mada, žao mi tog lika. Nije on kriv. Možda je trebalo da se dogovoriš sa njim da odete zajedno do toga koji mu je prodao bajs i da tražite pare.Ili je kriv ili je jako glup kad je kupovao takav bajs za 50e misleći da nije nekom ćornut. Jbg, to što mu se desilo je deo rizika.
kralj Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ma rekao sam mu da ode do njega i trazi pare a ako ne da da cu da mu pustim krivicnu prijavu. Mislim da ce to biti dovoljno. Super ako zna ko je i gde živi. Neverovatno mi da lopovi ostavljaju takve podatke.
Moća Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ili je kriv ili je jako glup kad je kupovao takav bajs za 50e misleći da nije nekom ćornut. Jbg, to što mu se desilo je deo rizika. Ma znao je on da je ukraden nije blesav al verovatno je mislio da je ukraden negde dalje. Mislim i taj sto mu prodao mogao bar dobronamerno da mu kaze da ne ide sa njim u Jagodinu.
Moća Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Super ako zna ko je i gde živi. Neverovatno mi da lopovi ostavljaju takve podatke. Taj sto mu je prodao nije ukrao vec on prodaje takve stvari izgleda.
ToniAdams Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Genijalno! I priča genijalna. Mada, žao mi tog lika. Nije on kriv. Možda je trebalo da se dogovoriš sa njim da odete zajedno do toga koji mu je prodao bajs i da tražite pare. ma trebo je moca da se iskesira. 100 evrica jednom, sto drugom.
salerokada Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 ma trebo je moca da se iskesira. 100 evrica jednom, sto drugom. Ko je tebe dirao?
ToniAdams Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) Ko je tebe dirao? ti, svojom agresivnom pamecu. Edited June 28, 2015 by ToniAdams
Recommended Posts