salerokada Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) To sa Memedovicem je od proslog leta. Sada se ponovo emituje? Ja sedim na Adi s bajsom pored sebe posle jedno dva meseca. Btw: juce bila kriticna masa? Aj me podsetite sledeceg meseca da dodjem sa bebom. Edited May 31, 2015 by salerokada
katamaran Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) raj na Adi. Posebno posle jucerasnjeg uzasa kad se skupilo 18 miliona ljudi. A na stazi pravili svadbe... Edited June 1, 2015 by katamaran
katamaran Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Jel bio ranije ovaj znak? Danas su panduri na biciklama slikali registracije skoro do Pirane.
belch Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 lepi moj drumaš trenutno je na lečenju kod probajkovaca, strepim od računa al će vredeti za mir u glavi
katamaran Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 (edited) trenutno je na lečenju kod probajkovaca, strepim od računa I ja bih strepeo da mi je bajk kod tih drumskih razbojnika. Edited June 3, 2015 by katamaran
belch Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Trazila sam ful servis, plus zamena nekih delova, minimum je 3000 dinara, ali platila bih za dusevni mir kolko god da treba. Bajs nije vozen dve godine, ko zna u kakvom je stanju
salerokada Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 trenutno je na lečenju kod probajkovaca Bajk kičen?
ToniAdams Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 (edited) Trazila sam ful servis Edited June 3, 2015 by ToniAdams
belch Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 radi bajk kičn al nije fora da mi oni popravljaju bajs, ideja je da ljudi sami popravljaju svoje, a ja nit imam snage u rukama nit imam vremena
Amelija Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 moram da bacim masivni hejt na dvojicu kolega biciklsta jebo ih morski pas ceo dan i celu noć naime, vozili su sporo a zauzeli celu traku prvi put sam ih pretekla nekako, morala sam malo da zađem i u automobilsku traku ali ajd posle nekog vremena dođe semafor, na semaforu se nekako provuku ispred mene pa sam morala opet da ih pretičem pri drugom preticanju se pojavio neki kamionet koji mi je trubio i nešto vikao, ne verujem da sam baš mnogo smetala (srećom) ali jesam zašla u automobilsku traku i pored žive i zdrave biciklističke jer ovoj dvojici ni u mali mozak nije došla ideja da me puste da ih jebeno preteknem drugi semafor na koji su oni lepo i fino prošli na crveno kao pravi kul tipovi (što inače mnogi biciklisti rade, pisala sam već o tome) e da bi opet bili ispred mene a vozili sporo kao puževi i da bi zauzeli celu traku e onda sam im pozvonila jasno i glasno ne bi li im stavila do znanja da bi mogli malo da mi naprave mesta da li su se pomerili za jedan jedini milimetar da ja ne bih morala da opet zalazim među automobile i kamione? ne! pa jebem im sve po spisku da im jebem!!! srećom više nije bilo nijednog crvenog semafora a možda su u međuvremenu i negde skrenuli, ali ladno još uvek ne mogu da verujem!!! i to da je bilo u nekoj manjoj ulici opuštencija ovo ono, (naravno u nekom parku ili slično se ne bih ja ništa bunila), ali ovo je bila veeeelika prometna ulica prepuna saobraćaja, ali ne drugari moraju sporo i paralelno da voze i da ćaskaju + da prelaze na crveno + da se ne pomere ni kad im staviš do znanja da bi trebalo jebote inače palo mi je napamet, da se nešto <pupudaleko bilo> dogodilo, ko bi bio kriv? da li ja što sam preticala iako se nisu sklonili pa potencijalno smetala automobilima, ili oni što me nisu pustili? ili svi?
belch Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 nažalost mislim da bi svi bio tačan odgovor. šta ćeš, budala ima svuda. ja se takvima nacrtam načno iza i zvonim dok ne shvate uglavnom shvate
Amelija Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 i ja mislim ali jebiga inače daleko sam ja od neke brze brzine, ali ako ja vozim 20 a neko vozi 10 pa jebem mu, smeta i to mnogo
belch Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 smeta ista situacija i sa pešacima, samo što tad nemam zvonce pa moram da ih guram
Recommended Posts