yolo Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Pazi ovu lepotu, uz pristojno cenkanje, po meni odlicna kupovina ... edit: To sa kolima ima smisla, samo sto sledece nedelje slavim starijem klincu rodjendan ... ne zezaj, gde za deore 380e? da je oko pola te cene, mozda malo vise...
Geo Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Dobro, nadji mi 29er u ovakvom stanju za 200-250e i kupujem odmah... Na stranu sto je Deore za ono sto mi vozimo, vise nego dobra oprema ...
salerokada Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Belch, jeste li to vozili uz reku. Meni je to jedini nacin da ambijent bude zabavan u ravnici. A za Neru ne mora sledeci vikend. Njega sam predlozio jer je to bio prvobitni plan pa sam pretpostavio da su ga isplanirali oni koji su hteli da idu tamo. Btw: veceras sam lepo iskoristio za voznju do Ade. Krenuo u 22h, obrnuo krug. Stigao kuci, istusirao se i sada na spavanje. Mogao bih se na to navici.
yolo Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Dobro, nadji mi 29er u ovakvom stanju za 200-250e i kupujem odmah... Na stranu sto je Deore za ono sto mi vozimo, vise nego dobra oprema ... ah, sad vidim da je to neki dzin, 21" ram, 29" gume. moze 28? evo pa se cenjkaj, ovakav je moj, cist copy paste, SLX svuda, strava bajk: http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/city-turing-10/bulls-27#.VS0BLbu24gs ovaj je 26 ali je XT i jeftiniji je dosta, nema diskove doduse kome je to vazno, meni nije http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/mtb-bicikli-7/bulls-pro-6-50-full-xt-1#.VS0AxLu24gs
Mr.Mxyzptlk Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 prvi put da su mi gume ostale napumpane posle zimske pauze
Geo Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Nije bitna vlicina rama, bitna mi je da je geometrija rama koja je predvidjena za gume 29" (znaci ne hibrid , vec mtb 29-er), nov model i u perfektnom stanju ... SLX i XT , ne mozes naci za te male pare sto si naveo! p.s. Ne sporim da su ova dva primerka dobri bicikli, ali nije to ista prica ,odnosno ne mogu se uporedjivati sa cenom ...
Velocipede Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ja bih išao u Rumuniju. Možda bi prevoz do Kaluđerova bio problem, ali nekako bismo se valjda organizovali. Što se termina tiče, za ovaj vikend je prognozirano loše vreme. Da li je neko od zainteresovanih već bio u tom nacionalnom parku?
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Da li je neko od zainteresovanih već bio u tom nacionalnom parku? Bila ekipa sa kojom često vozim, šta te zanima?
Velocipede Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ne zanima me ništa, nego razmišljam da je bolje da ide neko ko je bar jednom bio da se ne zagubimo po rumunskim šumama :)
kralj Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Nije dovoljno da je neko bio. I ovi koji su godinama išli tek prošle godine su sreli neke meštane koji su im pokazali puteve za koje nisu znali i koji su se ispostavili značajno lepšim. Trebalo je da idete sa ovom Žaretovom turom (mada oni ne voze baš rekreativno), ali dobro snaći ćete se nekako. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ne zanima me ništa, nego razmišljam da je bolje da ide neko ko je bar jednom bio da se ne zagubimo po rumunskim šumama :) Verujem da je staza vidljiva, a i sumnjam da ima puno skretanja tj mesta gde možemo da se zagubimo, no možda grešim. :)
katamaran Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Mnogo lepo na Adi danas. Iz nekog razloga nikad praznija. Malo je vetar smarao za voznju al sto je bilo fino da se cirka pivce na obali Iznenadjujuce brzo sam usao u formu. Tek peta voznja ove godine a nisam ni osetio standardnih 25km. Cim mi se gluteus malo navikne idem do Bojcinske..
salerokada Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Verujem da je staza vidljiva, a i sumnjam da ima puno skretanja tj mesta gde možemo da se zagubimo, no možda grešim. :) Ko su mi? Ja sam mislio da nema ništa od vožnje jer se niko nije javljao.
Mil@n Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) Pa dobro, kontam da ćemo jednom da odemo, volja msm da postoji, samo da sačekamo jedan lep dan. NBG, ja, što se mene tiče, još jedan, dvoje i dosta. Edit: a msm da se i delija prijavio. Edited April 15, 2015 by Glas RazumaN
Recommended Posts