Velocipede Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 noga i ne treba da bude potpuno ispravljena, već blago povijena. Jedno od pravila za podešavanje visine sedišta je da se peta stavi na pedalu kad je u najnižem položaju i tad noga treba da bude potpuno ispružena.
yolo Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 (edited) prosle godine sam radio full servis i sta reci posle zime, bajk nikad gori, sve cvili i susti. jos sam u nekom trenutku primetio da mi prednji prenos ne radi a onda vidim i zasto, plasticni buzir na sajli puko i tu se svasta napravilo sa sajlom. stanem u pirani kod sajma, operacija sredjivanja trajala max 5 minuta, cak ni ne znam da li mi je nesto zamenio ili je samo skratio sajlu, na pravdi boga 450 dinara. na toliko ih qraca nataknem ako za 2000 din kod profe dole kod brankovog mosta mozes da dobijes na delove rastavljen, ociscen, opran i podmazan bajk. izgleda da ljudi rade posao veka, hvataju somove sa staze na bucku. Edited April 11, 2015 by yolo
Frank Pembleton Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Verovatno niko do sada nije pitao: Za koliko para može da se nabavi pristojan bajs za "vikend vožnje" rekreativne vožnje ovde kod mene po blokovima, nasipu... Glupo mi da žickam od ortaka stalno.Doduše to mi odgovara jer mi je slab smeštajni prostor ????. Poslato sa WC šolje by BVK
Caligula Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Evo Garcia ti lepo reche. Kupi polovan za 150 koji nov kosta 600+ ulozi jos 30E u kompletni remont i imas opasan bajk
yolo Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 prelaz biciklom preko pancevca, koliko je opasno? nije da me nesto tangira nego nikada nisam isao preko mosta bajkom, vise zbog odvratnosti nego zbog opasnosti. svejedno se ne secam da sam vidjao bicikliste na mostu a isao bih da provezem izmedju banatskog brestovca i ivanovacke ade pa razmisljam da li da trpam bajkove u kola ili kako
garcia Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 ja čitao na nekom biciklističkom blogu da se nikako ne preporučuje. crna tačka i za običan saobraćaj.
kralj Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Ja sam za bajkove u kola. Baš nikakvog zadovoljstva nema u pedalanju pančevca Sent from my iPhone using Tapatalk
garcia Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Nikako. (dugo nije bilo neke tuče, kanda je vreme :P) Jedno od pravila za podešavanje visine sedišta je da se peta stavi na pedalu kad je u najnižem položaju i tad noga treba da bude potpuno ispružena. http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/saddle-height/mountain-bike/calculate?utf8=%E2%9C%93&u=in&r=man&h=1778.0&i=787.4&b=Calculate ako su lagali mene...
Caligula Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/saddle-height/mountain-bike/calculate?utf8=%E2%9C%93&u=in&r=man&h=1778.0&i=787.4&b=Calculate bajk.png ako su lagali mene... ja podesio na najvise i vozim tako vec par godina Edited April 12, 2015 by Caligula
Geo Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 prelaz biciklom preko pancevca, koliko je opasno? nije da me nesto tangira nego nikada nisam isao preko mosta bajkom, vise zbog odvratnosti nego zbog opasnosti. svejedno se ne secam da sam vidjao bicikliste na mostu a isao bih da provezem izmedju banatskog brestovca i ivanovacke ade pa razmisljam da li da trpam bajkove u kola ili kako Pa nije opasno ako ides onim delom za pesake, ali nije bas ni udobno , posebno ako ides road bajsom! Drugi deo pitanja je vise, da li ti se vozi ukupno 100 km ili ne ....
katamaran Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) Obicno ne klopam kad vozim al se danas olesismo na Adi. Izmucko sam onu muckalicu posle do kuce Edited April 12, 2015 by katamaran
Geo Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 I ja na Adi meditiram trenutno,sranje , krece neka kisica i neki dosadni vetar ...
Recommended Posts