Caligula Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Gde? Ja sam u Zemunu, ako ima tamo na keju bilo bi super ali nisam video da sem bicikala i tricikala iznajmljuju bilo sta
katamaran Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Na 25. maju Cini mi se da je neka sitna kinta u pitanju.
salerokada Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Kako moze da bude veliki bajs za tolikog coveka? Jel bi pomoglo da spustis sediste? btw: prosle godine sam video prikolicu za 15k din.
Caligula Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 (edited) Kako moze da bude veliki bajs za tolikog coveka? Jel bi pomoglo da spustis sediste? Pa ako spustim sediste onda mi noga nije "potpuno" ispravljena u donjem polozaju za pedalu. A ram je ogroman, muski i ne mogu drugacije da silazim sem da nogom zamahnem preko zadnjeg tocka i odvalim decije sediste :( @katamaran, hvala na infou ali daleko mi je to. Nasao na oglasima neki za 120E, jaka je cena Edited April 11, 2015 by Caligula
garcia Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 noga i ne treba da bude potpuno ispravljena, već blago povijena. a kolica nova mislim da su oko 150 evra.
Delija67 Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Danas sam vozio prvi put posle povrede. Sreca Radost Noga izdrzala. Vozio sam tridesetak kilometara i u ocajnoj sam kondiciji jer tri meseca nisam imao nikakvu fizicku aktivnost i moram da da skinem 15 kg stomaka kako znam i umem, ali je super osecaj biti ponovo na biciklu.
garcia Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 kako se branite od kerova? danas sam polomio ručicu kočnice kada sam stao da se objasnim sa nasrtljivcima a bicikl (opterećen sedištem i detetom) mi legao kočnicom na šaku. il' sam uzeo najnekvalitetniji bicikl u svijet ili naprosto nemam sreće.
Amelija Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Ivicnjak i mali ugao prelazenja istog, definitivno najcesci uzrok proklizavanja . Ja se licno, par puta dobro prosuo, tako da sada i u iscrtane linije "duvam"Ja kad sam shvatila da počinjem da proklizavam sam skočila s bicikla i još vikala "jao, jao, jao", neki ljudi na trotoaru me i gledali I malo sam uradila koleno o bicikl, imam poštenu modricu + me danas boluckaju neki mišići na leđima, moguće isto od te akcije, ali sve to nije ništa :)
Amelija Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 noga i ne treba da bude potpuno ispravljena, već blago povijena.Nikako. (dugo nije bilo neke tuče, kanda je vreme :p)
Geo Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 (edited) @garsija Zapalim(ako ima protora za sprint i ako su daleko) ili sidjem sa bajsa , pa na njih ... Imas da kupis neko cudo, sto ispusta neke niske frekvencije pa ih paralise (al sam opisao) Danas napokon seo na bajs i posle 5-6 km provalih da mi nema ranca(novcanik , telefon, ma sve u njemu...), naravno iznerviran odmah kuci da vidim dal je tu ostao ili ispred servisa dok sam pumpao gume ... Edited April 11, 2015 by Geo
Amelija Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 kako se branite od kerova? pobegnem (koliko me točkovi nose) jednom me je njih 5-6 jurilo po banjičkoj šumi ali bila između ograda, i nije bilo prijatno ali ajde kad ono u jednom trenutku odjednom nema više ograde mislim da nikad brže vozila nisam u životu plus sam spontano kriknula "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!"
Caligula Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 @garsija Zapalim(ako ima protora za sprint i ako su daleko) ili sidjem sa bajsa , pa na njih ... Imas da kupis neko cudo, sto ispusta neke niske frekvencije pa ih paralise (al sam opisao) Danas napokon seo na bajs i posle 5-6 km provalih da mi nema ranca(novcanik , telefon, ma sve u njemu...), naravno iznerviran odmah kuci da vidim dal je tu ostao ili ispred servisa dok sam pumpao gume ... ...i? btw. ima i na zemunskom keju jedna decija prikolica, 300 dindzi sat
belch Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Ja na turi, danas presla od osijeka do batine, oko 45km kroz divljinu kopackog rita Videla tri divlje svinje, cetiri srndaca, par zmija i tonu ptica. Life is good.
Geo Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 ...i? btw. ima i na zemunskom keju jedna decija prikolica, 300 dindzi sat Ostavio ga naravno kuci ali mi propao dan ... p.s. Bravo Belch , ipak si ti u dusi off road cyclist ....
Recommended Posts