Geo Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Jesi uopste radio nulti servis, posle kupovine bajsa ? Fabricki spremljen bicikl, cesto nije i spreman bajs za voznju(dobro je i zbog reklamacije jer odmah u startu vide serviseri feler ako ga ima)! Mozda su ti zbice(zice na tocku) jednostavno bile lose zategnute u ovom slucaju ...
garcia Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 upisan nulti servis u servisnu knjižicu, ali s obzirom na to da je bicikl poručen, nisam bio u mogućnosti da se uverim da je upisani nulti servis zaista izvršen.
katamaran Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) Sad gledam na Capriolo sajtu, ta KryptonX za V-brake je samo 799 dinara. Suviše mi je to jeftino za kvalitetnu felnu. Jeftina ali se meni odlicno pokazala. Lagan nisam (i am not fat i'm just fluffy) a vozim prilicno agresivno sa sve skakanjem na ivicnjake. Jedino sto u mom slucaju tezina nije direkt iznad tocka nego na sedistu . Jos nisam vozio nikakav teret pozadi. edit: felnu uzeo na preporuku servisera iz Patrijarha Gavrila. Dok sam im jos verovao... Edited April 4, 2015 by katamaran
kralj Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 imam i račun i garanciju i upisao sam online garanciju. jedino im servis daleko. ne znam mogu li ući u trojku sa bajsom pod miškom :D Sa točkom svakako možeš. To moraju da ti zamene. Piše li negde u pravilima igre nešto o optimalnoj il maksimalnoj dozvoljenoj težini? Nera vam je super ljudi. 55 km je ukupno. Lepa turistička vožnja. Kao safari. Kapiram da tako i volite. Sent from my iPhone using Tapatalk
garcia Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 u uputstvu za bajk nema nikakvih odrednica o dozvoljenoj težini. na paktregeru stoji 25kg. nosivost dečjeg sedišta 22kg.
Velocipede Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 (edited) U subotu idealno vreme za vožnju. Oko 20 stepeni i slab vetar, manje od 1 m/s. Zato je i pomerena Nera na ovu subotu. Edited April 9, 2015 by Velocipede
nbg4ever Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 E, pa nabijem ih na kurac Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
kralj Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Zar je moguće da tamo nema vetra? Je l idete? Sent from my iPhone using Tapatalk
Velocipede Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 (edited) Zar je moguće da tamo nema vetra? u pravu si, tamo je vetar 3.6 m/s ujutru, a zatim slabi na 1.4 m/s Edited April 9, 2015 by Velocipede
katamaran Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Konacno dovoljno lep dan da se ponovo otvori sezona. Bas nisu morali da mi ukradu onaj jedan stepen i spuste max temperaturu ispod psiholoske granice od 20 stepeni. 19 edit: pogledam weather2umbrella i prognozu na b92 i odose jos dva stepena <_< Edited April 10, 2015 by katamaran
katamaran Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 tebe treba prevaspitati Mnogi su pokusali U povratku kuci temperatura iznad maksimalne - 20 stepeni Nosio sam jaknu u korpi da se slucajno ne smrznem u povratku. Sutra vala idem u sorcu i majici. Fenomenalno vreme za voznju.
ivy Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 nesto kontam kad bih posla po ovim seoskim tavanima da skupim sve te fixije po selu..moj deda ima bar 4 a dalo bi se skupiti jos okolo.. jel bi to mogli negde prodati hipsterima?
Recommended Posts