April 4, 201510 yr Jesi uopste radio nulti servis, posle kupovine bajsa ? Fabricki spremljen bicikl, cesto nije i spreman bajs za voznju(dobro je i zbog reklamacije jer odmah u startu vide serviseri feler ako ga ima)! Mozda su ti zbice(zice na tocku) jednostavno bile lose zategnute u ovom slucaju ...
April 4, 201510 yr upisan nulti servis u servisnu knjižicu, ali s obzirom na to da je bicikl poručen, nisam bio u mogućnosti da se uverim da je upisani nulti servis zaista izvršen.
April 4, 201510 yr Sad gledam na Capriolo sajtu, ta KryptonX za V-brake je samo 799 dinara. Suviše mi je to jeftino za kvalitetnu felnu. Jeftina ali se meni odlicno pokazala. Lagan nisam (i am not fat i'm just fluffy) a vozim prilicno agresivno sa sve skakanjem na ivicnjake. Jedino sto u mom slucaju tezina nije direkt iznad tocka nego na sedistu . Jos nisam vozio nikakav teret pozadi. edit: felnu uzeo na preporuku servisera iz Patrijarha Gavrila. Dok sam im jos verovao... Edited April 4, 201510 yr by katamaran
April 5, 201510 yr imam i račun i garanciju i upisao sam online garanciju. jedino im servis daleko. ne znam mogu li ući u trojku sa bajsom pod miškom :D Sa točkom svakako možeš. To moraju da ti zamene. Piše li negde u pravilima igre nešto o optimalnoj il maksimalnoj dozvoljenoj težini? Nera vam je super ljudi. 55 km je ukupno. Lepa turistička vožnja. Kao safari. Kapiram da tako i volite. Sent from my iPhone using Tapatalk
April 5, 201510 yr u uputstvu za bajk nema nikakvih odrednica o dozvoljenoj težini. na paktregeru stoji 25kg. nosivost dečjeg sedišta 22kg.
April 9, 201510 yr U subotu idealno vreme za vožnju. Oko 20 stepeni i slab vetar, manje od 1 m/s. Zato je i pomerena Nera na ovu subotu. Edited April 9, 201510 yr by Velocipede
April 9, 201510 yr Zar je moguće da tamo nema vetra? u pravu si, tamo je vetar 3.6 m/s ujutru, a zatim slabi na 1.4 m/s Edited April 9, 201510 yr by Velocipede
April 10, 201510 yr Konacno dovoljno lep dan da se ponovo otvori sezona. Bas nisu morali da mi ukradu onaj jedan stepen i spuste max temperaturu ispod psiholoske granice od 20 stepeni. 19 edit: pogledam weather2umbrella i prognozu na b92 i odose jos dva stepena <_< Edited April 10, 201510 yr by katamaran
April 10, 201510 yr tebe treba prevaspitati Mnogi su pokusali U povratku kuci temperatura iznad maksimalne - 20 stepeni Nosio sam jaknu u korpi da se slucajno ne smrznem u povratku. Sutra vala idem u sorcu i majici. Fenomenalno vreme za voznju.
April 10, 201510 yr nesto kontam kad bih posla po ovim seoskim tavanima da skupim sve te fixije po selu..moj deda ima bar 4 a dalo bi se skupiti jos okolo.. jel bi to mogli negde prodati hipsterima?