nbg4ever Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ortak mi spremio bike za sezonu, wifi brzinometar radi kao pjesma. :DPa kad cemo da vozimo, siso? [emoji14] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
garcia Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 (edited) sta je fixi? bicikl sa jednom brzinom. pisali par strana pre. http://en.wikipedia.org/wiki/Fixed-gear_bicycle stigao bike poštom, žena mi šalje sliku :D Edited April 3, 2015 by garcia
garcia Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 teže je, zahteva veštinu i više napora, neki izvode trikove na njima a i deo je hipsterske kulture. uz to je i lakse i jeftinije za odrzavanje.
ivy Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 pa to ko moj ponika iz detinjstva? mislila sam da je brzinac napredak u biciklizmu...gaddemit,sve ide unazad...
ivy Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 (edited) pfff to sam ja radila na mom poniki dok se oni,verovatno, jos nisu ni rodili Edited April 3, 2015 by ivy
Geo Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 pa to ko moj ponika iz detinjstva? mislila sam da je brzinac napredak u biciklizmu...gaddemit,sve ide unazad... Poni su vozili klinci a ove pretezno stari ljudi i to najcesce na selu, koliko me secanje sluzi ... Sada je cool i urbano voziti bas te nazadne(najprostije) modele, cist hipsteraj ko sto rece Garsija.
ivy Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 ma znam..eno puno moje selo deda na takvim biciklovima,vidjam ih svakodnevno..nista cudno,bar meni
Mil@n Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 ja sam se rešila brzinometra, opterećuje me da guram ko ludaMeni više znači koliko sam prešao. Pa kad cemo da vozimo, siso? [emoji14] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Kad god, samo da sam free od posla :) I da je temperatura manja od smrzavanja..
nbg4ever Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ajde, onaj vikend nakon uskrsa. Ako bude lepo vreme, prva furunaska voznja. U nedelju. Subotu radim Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Velocipede Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ako misliš na 19. april, evo vožnje za taj dan http://www.2bike.rs/last-minute-voznje/i-biciklizam/np-nerabeusnica
Mil@n Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Drugari su vozili to prošle godine. Ako se skupi nas par odavde, ja bih išao, mada mi je jedan od tih ortaka slao msg za tu turu, možda i neko od njih bude išao.
yolo Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 sta je fixi? hipstersko sranje i nesto sto niko normalan ko moze da bira ne vozi.
Recommended Posts