March 30, 201510 yr ide u nazad ili radi kao kočnica ako neko ima želju da si napravi jednog, u bajk kičnu se time bave i sav alat koji vam je potreban vam je na raspolaganju kakav si evangelista bike kitchena! je l' te plaćaju :D
March 30, 201510 yr ja sam oficijelni pr menadžer :P al neće da plate, stipse šalim se, tamo nema plaćanja, sve je na volonterskoj bazi.
April 2, 201510 yr hvala na podršci :D ipak su mi poslali zeleni bajk kakav sam inicijalno želeo a rekli su mi da ga nemaju. pronašli ga! još nije stigao ali evo detaljnijih fotki od prodavca: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.674580885958409.1073741860.254980714585097& ne spremam se za novog Lensa Armstronga. ne mogu toliko da treniram i da se drogiram. bajk će poslužiti za odlazak/povratak sa posla (2x10km) kao i za joyride sa ćerkom kada budem montirao gepek i sedište za decu odozgo (mala ima17kg). ako se uz to rešim stomaka i smanjim trigliceride u krvi biću viđe nego zadovoljan.
April 2, 201510 yr taj što ti je tražio nerazumne pare je glupan. jedina razlika između običnog bajsa i fiksija je flip flop nabla, ona je za skuplja oko 10e od obične, ali to je zato što može da radi i kao fiksi nabla i kao singl spid nabla.
April 2, 201510 yr ako se uz to rešim stomaka i smanjim trigliceride u krvi biću viđe nego zadovoljan. Ja skinuo prosle godine trigliceride samo sa bajsom (bez redukovanja ishrane)