belch Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) može se svuda s fiksijem, igrom slučaja samo se s takvim fanaticima družim :) inače ja danas na posao bajsom, u surčin osećaj je super, plus 15 minuta brže od busa :) btw dođite u subotu na kritičnu masu, ako ne bude kiše. a i ako bude :) trasa završava u bajk kičnu :) Edited March 26, 2015 by belch
Geo Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 može se svuda s fiksijem, igrom slučaja samo se s takvim fanaticima družim :) inače ja danas na posao bajsom, u surčin osećaj je super, plus 15 minuta brže od busa :) btw dođite u subotu na kritičnu masu, ako ne bude kiše. a i ako bude :) trasa z avršava u bajk kičnu :) Sto bas tamo ? Ladno ove godine jos nisam seo na bajs ... bruka i sramota
Djuro Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Volvo je izbacio na trziste sprej koji bicikliste cini vidljivim nocu. U UK se vec prodaje. Edited March 28, 2015 by Djuro
Dagmar Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Kako dobra slika. A koliko inace treba da kosta popravka tog trotoara kad nece toliko dugo da je urade? Ili sta je vec u pitanju?
Geo Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Rekao bih, nedovoljno puno, da bi gradski hostapler menadzer napravio iole pristojnu kombinaciju (nije vredno cimanja)... edit: Ipak su azurne sluzbe koje brinu oko mosta Edited March 28, 2015 by Geo
Dagmar Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 U sledecem koraku poruku ostaviti u vidu fluorescentno obojenih katanaca, mislim nisam ni sumnjala da ce biti azurni.
belch Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Kad već nisam otišla na brevet, danas sam se umesto fruškogorskih vozala po beogradskim brdima. dan je bio savršen. evo rute. ove godine ne brojim kilometre, važno je da sam na bajsu i da se vozim. ali do sad sam prešla stotku bez sumnje :)
Amelija Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 jeste ovde pisali o fixijima šta je fixi (fixie, fiksi?)?
katamaran Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 (edited) Jednobrzinac Edited March 30, 2015 by katamaran
garcia Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 (edited) bicikl bez menjača sa jednom brzinom, klasičan bicikl takoreći. e sad, pravi fiksiji nemaju kontru ili slobodno okretanje unazad, vec kad pedalaš unazad - ide unazad. kod nekih to može da se podešava. edit: @katamaran: e to :D Edited March 30, 2015 by garcia
belch Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 ide u nazad ili radi kao kočnica ako neko ima želju da si napravi jednog, u bajk kičnu se time bave i sav alat koji vam je potreban vam je na raspolaganju
Amelija Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 aaa znači kao stari dobri poni :) s kojim sam se i vozila u Beogradu (u širokom smislu), osim možda 3-4-5 vožnji u životu dakle -- može :D ovaj koji imam sada sam kupila kad sam već počela da skitam po svetu, a njega sam vozila možda 2x u Bg
Recommended Posts