pacey defender Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) ne znam šta je lahor, meni je u tom kraju orijentacija brodić :D recimo da je u nivou negde između hale 1 i one hale u koju se ulazi sa parkinga preko puta mehane. videćeš nekoliko bicikala na splavu i znak da je zabranjeno unošenje bicikala. bilo bi još manje svrsishodno da ti kažem da je to odmah pored kurosave :D Edited February 25, 2015 by pacey defender
belch Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Nisam nigde videla znak da je zabranjeno unosenje bicikala. Al sam videla ha ko bastards nalepnicu.
salerokada Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Od Pirane ka zeleznickom mostu, mislim, drugi splav
Geo Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 ne znam šta je lahor, meni je u tom kraju orijentacija brodić :D recimo da je u nivou negde između hale 1 i one hale u koju se ulazi sa parkinga preko puta mehane. videćeš nekoliko bicikala na splavu i znak da je zabranjeno unošenje bicikala. bilo bi još manje svrsishodno da ti kažem da je to odmah pored kurosave :D Pa "Lahor" je najupecatljiviji brodic na tom potezu ... p.s. U svakom slucaju skapirao gde je otprilike i ovaj vas ...
eye of the beholder Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) au bre jebo vas "brodić" kako ne znate gde je i kako se dolazi do istog... medovaču za izbegavati .. pica bilo koja je "musthave" pivo im je super! pogled, neprocenjiv nisam bio ima cirka 2 godine Edited February 26, 2015 by eye of the beholder
nbg4ever Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Dobro, da, ok... Kad idemo? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
katamaran Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja sam znao da je tu jer im hvatam wireless otkad su ovi iz Pirane zakljucali :) Dobra pica al se dugo ceka? Cene?
belch Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 cene ok. uvek je gužva, jedva se nađe mesto za sedenje idemo čim svane
Geo Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 U subotu KM , ako ne bude budjave kise verovatno dolazim!
Delija67 Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Uzivajte u voznji. Ja cu valjda biti sposoban za dva meseca
nbg4ever Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 O jbte! Drz se, Delijo Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Delija67 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Oporavak mi napreduje po planu. Osposobio sam se za hodanje. Sutra idem na kontrolu kod fizijatra. Nadam se da cu u drugoj pollovini aprila biti potpuno oporavljen.
Recommended Posts