February 20, 201510 yr ja kad sam vozila po minusu* često sam stavljala šal preko usta i nosa s rukama (ako imam rukavice, a dešavalo mi se da ih zaboravim urgh, aprijatno iskustvo) nikad problema, a sa nogama tek niti najmanje (ni meni nije jasno u čem je fora ) *moram da priznam da je bilo najviše tj najmanje -4/5 jer kad god je bilo hladnije bilo je i dosta snega i leda te se nisam oprobavala tako da ne mogu tvrditi da generalno vožnja na npr -10/-15 nije sranje (možda jeste a možda i nije) ako ikada budem isprobala javiću vam ;-) Edited February 20, 201510 yr by Hjortron
February 24, 201510 yr Dovoljno lep dan da i mi svileni otvorimo sezonu Ada or bust! Sutra nece bit 'vako
February 24, 201510 yr Fenomenalno sam se proveo :) Jeste da sam dusu ispustio ali vredelo je Jos da nije onaj odvratan vetar duvao na Adi sa vode Malo sam bio preambiciozan sa standardnih tridesetak km odmah po izlasku iz zimskog sna. Do tamo super al sam se jedva dovukao kuci. Jos naravno biciklisticki lift na Branku ne radi. U povratku rekose 16 stepeni na radiju tako da je sigurno bilo i toplije. Steta sto se vec sutra kvari vreme. Edited February 24, 201510 yr by katamaran
February 25, 201510 yr Ja jos nisam otvoriio sezonu,mrzim zimu a neda mi se da ovako zardjal vozim po jedan dan mesecno ...
February 25, 201510 yr najela sam se na brodiću pa nisam bila ni za šta :D al je svejedno pao krug oko ade gde si me video? i mogao si da se javiš baš Edited February 25, 201510 yr by belch
February 25, 201510 yr Uf, ja nikad nisam bio na Brodicu a ishvalise im pizzu. Nista, sledeci put kad budemo forumaski vozili, to je mesto za okrepiti se :mirkoalvirovic: Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
February 25, 201510 yr najela sam se na brodiću pa nisam bila ni za šta :D al je svejedno pao krug oko ade gde si me video? i mogao si da se javiš baš Ma bio sam u kolima , a video sam te kod Paliluske pijace ... edit: Gde je taj Brodic ? Edited February 25, 201510 yr by Geo