January 30, 201510 yr Author Sutra je kriticna masa. Ko je raspolozen neka se pojavi na Trgu Republike u 5.
February 8, 201510 yr Vrhunska staza http://www.youtube.com/watch?v=_JOZQLmYfMA Ima na Adi posle vrha minijaturna verzija.
February 10, 201510 yr I dalje sam na samo 62km ove godine i to iz januara... Izgleda da će za produženi vikend temperatura da ide i do 10 stepeni, pa ima šanse da vozimo...
February 11, 201510 yr Ja svakodnevno povećavam kilometražu po malo. Imao sam par dana pauze, ali sam danas ponovo u sedlu. Dosta biciklista sam video juče i danas (dosta znači 3-4 bicikliste dnevno :))
February 11, 201510 yr Jos nisam skinuo mrak ove godine Postao sam mnogo svilen. Nesto sam nacuo da ce temperature uskoro ici i do 15 stepeni pa cu se valjda i ja nakaniti. edit: accuweather nije bas toliko optimistican. Ovo je info sa neke nase televizije. Edited February 11, 201510 yr by katamaran
February 12, 201510 yr Accu kaze Sunny, temp do *9c Jedino sto ce vetar biti 10-20 kmh (slabiji u subotu).
February 13, 201510 yr hehehe viđala sam ove đavole u prodavnicama i baš pomislila "ovo je previše čak i za mene" :D
February 14, 201510 yr klinac mi je prerastao bicikl, pa mu treba novi. velicina tocka 20". vidim na netu da se kod nas najvise kupuju polar i kapriolo i da je polar oko 20% jeftiniji. ako neko zna, postoji li poseban razlog za to, ili mi je mudrije da ustedim 4-5000 dinara i kupim polar? hvala.
February 14, 201510 yr kupi polar, zasto bi kupovao skuplji bajs kad ce ga ionako prerasti vrlo brzo tako sam i mislio. hvala.
February 14, 201510 yr Kakve tipove bajkova biste preporucili za nekoga ko hoce da vozi tridesetak kilometara vikendom po sredjenim stazama? Kolege pominju trekking, touring, combi? Postoje li neke smernice odakle da se pocne sa trazenjem? Kad otvoriom neki sajt za nove ili polovne bajkove nisam sigurna odakle da krenem.