Djuro Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 jeste. pri tvojim brzinama (pretpostavljam normalne, gradske) nema nikakvog smisla stavljati zimske gume.
Delija67 Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Sutra je poslednja ovogodisnja Kriticna masa. Vozi se od Trga republike do Shermanovog mosta i nazad do Zemunskog keja. Ko hoce da vozi neka bude u 5 na Trgu, a ko nema bicikl moze da dodje do 4 u prostorija UZBa ispod Brankovog mosta i da besplatno iznajmi bicikl. FB event Trasa
Geo Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Prehladno za mene , s ozbirom da nemam adekvatnu zimsku odecu ... (plus mi smor da se vracam nocu sam iz Zemuna po ovom vremenu) :( p.s. Mogu da zamislim koji ce saobracajni haos napraviti masa , na potezu brankov most-Usece u sutrasnjem ultra shopingholicarskom danu ... :D
Delija67 Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Obavio sam verovatno poslednju ovogodisnju voznju. Nisam se nesto narocito smrzo, samo malo po prstima jer sam vozio bez rukavica. Masu su obelezili povratak Belch na bicikl i incident u Cara Dusana kad je jedan kreten uleteo automobilom u kolonu. Ja sam bio na celu kolone pa nisam video tacno sta se desilo, ali niko nije povredjen, a biciklisti su fin svet, pa bahatog vozaca nisu umlatili ko vola u kupusu.
Mil@n Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Fake, al opet čovek ne može da ne poželi jednu osveštanu, na bezbednosti nema smisla štedeti... Edited December 29, 2014 by Glas RazumaN
Geo Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 . Masu su obelezili povratak Belch na bicikl ... Sta se ona sada tu mangupira i bojkotuje ovaj topic, i to sada kada je napokon(hvala bogu) zdrava?
laufer Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Zavrsava se godina, ukupno predjeno 2440 km.
salerokada Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 1600km. Manje nego što bih voleo, više nego što sam očekivao. Teško da će u 2015. biti više. Upravo na RTS-u ide Memedović, vozio bajs 600 km po Italiji.
Mil@n Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ja sam stukao oko hiljadarke i jače a baš sam malo vozio, dakle bio kvalitet umesto kvantiteta. Biće bolje ove godine mada to kažem svake pa niš... :(
Amelija Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Ja poojma nemam koliko sam prešla :( Edited January 1, 2015 by Hjortron
katamaran Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ja samo znam da sam ove najvise posle onih klinackih godina kad ni po ledu nisam silazio sa bicikle. Dugo je potrajalo lepo vreme pa sam skoro svaki dan isao po tridesetak km.
salerokada Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Došao danas bajsom na posao znajući da će kiša padati uveče. U međuvremenu se posao zakomplikovao i ostadoh prekovremeno. Biće interesantno vraćanje nazad po ledu.
Recommended Posts