nbg4ever Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sta hvali krugu oko Ade? :D Moze negde i da se sedne na pice. Ja jos ni bajs nisam oprao, ali ako se bude vozilo, sto da ne. Prognoza kaze suncano. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Geo Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ok , nedelja Ada, da planiram ... Velo moze da sidje kod Pancevca da malo produzi rutu, pa tebe pokupimo negde na NBdg-u i onda na novi most ... p.s. Operi obavezno taj bajs ... Najlakse ti u nekom servisu, jer ti odmah posle i podmazu delove ...
salerokada Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 I po kisi picis bajsom na posao ? Yep. Blatobrani rade posao u sadejstvu za vodonepropusnom jaknom. Doduše, i patike/cipele treba da budu vodonepropusne jer se isprska noga koju držiš niže.
Velocipede Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Nisam siguran da ću da dolazim do BG, tako da mene ne računajte. Ako dođem, došao sam :)
nbg4ever Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 A kad jbte, nemam vremena da ga vozim tamo gde si ti isao. Plaknucu ga vodom malo Inace, u nedelju popodne igraju Siti - Junajted, tako da mozemo i to da pogledamo ako se uklapa u vremenski raspored
Geo Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Gde vozimo za vikend? Nisam siguran da ću da dolazim do BG, tako da mene ne računajte. Ako dođem, došao sam :) PA koja ti je bila namera sa onim gore pitanjem ? Da upoznamo novembarske lepote Fruske gore ? :) @ Nbgd Ma da, moze i sapunicom , tvoj i nije bio toliko urnisan od blata ... Sto se tice uklapanja , lako cemo, posto je ruta bas kratka i tu je u gradu ...
katamaran Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) U Pirani peru bicikle kompresorom. Usput mi saznajte sifru za wireless :D Tesko da ce mi ove sezone jos trebati al me bas iznervirase kad su stavili sifru :) btw sinoc sam gledao accuweather i sledi nam jos jedno pristojno otopljenje. Maksimalne do 18 Edited October 30, 2014 by katamaran
Velocipede Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 PA koja ti je bila namera sa onim gore pitanjem ? Da upoznamo novembarske lepote Fruske gore ? :) To je bila provokacija... Pala temperatura par stepeni i niko ne prica o vožnji. :)
nbg4ever Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Zajebo si se. Sad te drzimo za rec Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
nbg4ever Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ok, pretpostavljam da sve ovo nece odmaci dalje od pocetnog saljenja? Posto ako se u nedelju ne vozi i ne gleda fuzbal, da planiram nesto van foruma Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Mil@n Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ja u nedelju radim, ali ako ne budem radio, a probaću sutra da nađem zamenu, i ako stvarno bude lep dan, možda bih došao bajsom odavde, ako je kratka tura. Javiću sutra. p.s. može i tekma.
Geo Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) Ma tura ti je ralno voznja do Beograda , posle je samo rekrativni odlazak na Adu i druzenje ... Kada je dan ovako kratak a jutra i noci poprilicno hladni , nista bolje i ne moze da se smisli ... Sto se mene tice , nije problem da se organizujem kako god da se dogovorite (mislim da ce i Velo, kada cuje da dolazis ) Edited October 30, 2014 by Geo
Mil@n Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ma tura ti je ralno voznja do Beograda , posle je samo rekrativni odlazak na Adu i druzenje ... Kada je dan ovako kratak a jutra i noci poprilicno hladni , nista bolje i ne moze da se smisli ... Sto se mene tice , nije problem da se organizujem kako god da se dogovorite (mislim da ce i Velo, kada cuje da dolazis ) Sutra do jedno 15 najkasnije ću znati na čemu sam.
Velocipede Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Trebalo bi da bude lepo vreme, hladno i sunčano.Ne znam danas da li mogu u nedelju, a bicikl je već zreo za kompletan servis. Javljam sutra u toku dana da li dolazim
Recommended Posts