Mil@n Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Obožavam Kineze i njihovu sklonost ka neparnom broju baterija. Najčešće su to tri, ali vidim ti tvoji su prešli na pet. Ovo je sigma, trebalo bi da su Nemci, mada nisam zagledao gde je made in.
Velocipede Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Dapače, mala šala.. Nemoj sa blatom da ostrugate i sav smisao za humor. :) Ma, zezam se i ja... :)
Geo Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Da Sigma bi trebalo da je Nemacka firma , ali brate 5 debelih baterija ... pa to te skuplje izadje od samog uredjaja ...
Geo Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Oprao i podmazao bajs ... ispostavilo se jos i da mi se zadnji tocak malo iskrivio (rupe+ labave zice) , pa sam morao i to da srediim ...
salerokada Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ko prati Snežanu Radojčić, ili je ne prati ali bi voleo da čuje kako je to voziti se bajsom preko pola Evrope i Azije može da ode u subotu u Mikser Putospektiva, moj (ne)zvanični menadžer, organizuje tu poslednju promociju u velikom prostoru: u Mikser hausu u Beogradu, koji prima i do petsto ljudi. Tako ću u subotu, 25. oktobra, najpre krenuti u vožnju sa Kritičnom masom ulicama Beograda, a onda ćemo završiti u Mikseru, na mini-tribini, koja počinje u 18 časova Tom prilikom, svi iz Beograda koji su ranije naručili knjigu a nisu je podigli moći će da je preuzmu i da dobiju potpis. Ukoliko Putospektiva i ja uspemo da obezbedimo da nam se mali višak knjiga iz ostalih gradova vrati do subote, biće primeraka i za prodaju, za one koji knjigu nisu ranije kupili. Naime, prodata su oba tiraža koja sam štampala (ukupno 2.000 primeraka) tokom ova nepuna dva meseca. Treći tiraž neću štampati u sopstvenom izdanju, budući da sam potpisala ugovor sa I.P. “Laguna” koja će knjigu objaviti do kraja godine.
belch Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 nadam se da neće padati kiša - možda se i ja usudim da se pojavim na km super za snežanu, ona je baš carica. iako mi se privatno ne sviđa nešto posebno, ono što radi je za svaku pohvalu. living a dream.
salerokada Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 iako mi se privatno ne sviđa nešto posebno, ono što radi je za svaku pohvalu. living a dream. Couldn't agree more
yolo Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Dapače, mala šala.. Nemoj sa blatom da ostrugate i sav smisao za humor. :) Inače, u ono moje svetlo što sam dobio ide pet (slovima: PET) debelih AA baterija. Ja sam presao na USB svetla i progledao. Otvorio sam se za Trog zadnji blajnder koji ubija sa 4 LED sijalice a imam I nekog prednjeg kineza. Menjao bi baterije na nedeljnoj Nazi.
katamaran Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 USB svetla Nisu ni skupa. Mozda se i ja konacno osvetlim.
Geo Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Jel vozite po ovom vremenu? Ja nikako da se nakanim , dok stignem sa posla i rucam vec mrak... @ Velo druze jel si imao neku konkretnu ideju za vikend ?
Velocipede Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Planiram neku kraću vožnju u nedelju, nemam konkretnu ideju
salerokada Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ja svaki dan. Doduše, po 2,5km :( do posla i nazad. Probušila mi se guma kada sam se vraćao kući. Uzmem sada da zakrpim, a ona bušna na dva mesta. Našao sam neki metalni opiljak na bandašu. Uzmem rezervnu, namestim, krenem da pumpam, kad ono i ona bušna
Geo Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Planiram neku kraću vožnju u nedelju, nemam konkretnu ideju Nemam pojma kakvo ce vreme biti a i gde bi mogli na tu kracu ... Ja mozda napravim koji krug oko Ade a pre toga moram da pazarim one helanke sa tregerima (3/4) ... @ Sale I po kisi picis bajsom na posao ?
Recommended Posts