Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

Normalno, znaju sta valja :P

To nije preduga voznja. Osim jednog kraceg dela po nasipu nakon Ostruznice, sve ostalo je po asfaltu. Ukupno... koliko? Pedesetak kilometara od savskog keja i nazad.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Ma oni idu do kupinova preko surcina , sto je dosta dalje... Ko zna mozda uspem i da i iskombinujem nesto ...opet nemam rezervnu gumu ,sranje..

Edited by Geo
Posted

Dobro , do Obedske bare ... to je otprilike to ;) Kad bi ste krenuli ? 11h vam nije kasno ?

Posted

Nije, taman.

Oglasavajte se, da znam da ne zaglavim veceras do kasno.

Posted (edited)

Verovatno dolazim ali da obecas da neces da smaras da stalno pustam ispocetka na onim zvucnicima Severinu ...:p

Edited by Geo
Posted

Samo ako ti obecas da za svaki muzicki blok neces imati isto providno opravdanje

"Jao Sokak mi mali brat stavio, jao za Zaz mi zena rekla da joj skinem, jao Sindikat mi trazio Kostinica da mu donesem jer se ne ume u internet..." Missim [emoji19]

Posted

Obecavam , kazacu da je sve to moja romanticna ali buntovnicka dusa trazila .... Gde da kupim gumu na Nbgd ujutro dok pedalam do vas ...?

Posted (edited)

Mozda da zakovrnes preko Goce Delceva do keja (Brankov/Usce/Jugoslavija)? Tamo na pocetku imas servis

A imas i Markoni u Oml. Brigada malo posle crkve, pre Erport sitija

Edited by nbg4ever
Posted

Sad sam ustao, jbt, msm da mi je ovo rekord.

Konstultujem se sa drugarom pa se javim.

Kreće se u 11?

Posted (edited)

Planet bike? A posle do opstine ili Narodnih heroja , to mi je onda najkraci put?

Edited by Geo
Posted

Sad sam ustao, jbt, msm da mi je ovo rekord.

Konstultujem se sa drugarom pa se javim.

Kreće se u 11?

Da , potvrdjujemo 11 dok Velo nije video....
Posted

Zar 11h nije kasno? Prošli put nas je uhvatio mrak... 

Glas, ako idete ti i drugar, mogli bismo da od Bojčinske vozimo do kuće, ima oko 40 km...

Posted

Ma imam Markoni i na 25 maju i nisu imali moju gumu ... Valjda ce planet bike raditi i imati ....