Delija67 Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Jel ima raspolozenih za neku voznju nedelju? Trebalo bi da bude lepo vreme.
nbg4ever Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ako bude suvo i ako se bude islo do Bojcinske, uaj d fak not Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
katamaran Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 (edited) Koliko u Beogradu vole da voze bez ruku i u kontra smeru iskreno me cudi sto ih ne vidjam prilicno cesto. Cini mi se da je nenormalno porastao broj muflona koji voze sa prekrstenim rukama. Kad vozi tako sam za sebe zabole me ali kad mi se tako mimoilazi Edited October 17, 2014 by katamaran
Zet Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Čime da skinem rđu sa volana bajsa, a da ne skinem farbu? Krenuo sam da skidam sa cifom, pa sam usro, počela i farba da se skida!
katamaran Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Mozda antiros tecnost al nisam siguran da ne bi zeznula i farbu. Znali bi valjda prodavci u farbari.
Geo Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Jel ima raspolozenih za neku voznju nedelju? Trebalo bi da bude lepo vreme. Nema sanse ovaj vikend da imam ceo dan na raspolaganju ... ako ugrabim za koji krug oko Ade bice super ...
belch Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Čime da skinem rđu sa volana bajsa, a da ne skinem farbu? Krenuo sam da skidam sa cifom, pa sam usro, počela i farba da se skida! alu foliju pokvasiš i trljaš, al mora baš dugo, budi strpljiv
Velocipede Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Jel ima raspolozenih za neku voznju nedelju? Trebalo bi da bude lepo vreme. Ima li zainteresovanih za neku turu? Biće lepo vreme, vetar slabiji nego danas. Možda i poslednji lep dan u godini. Ja ću svakako da vozim sutra...
Amelija Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Cini mi se da je nenormalno porastao broj muflona koji voze sa prekrstenim rukama. eh i ja to mrzim, a viđam zdravo često (a i ne kontam poentu, kažu ljudi "super je to da se pošten čovek malo odmori")
Delija67 Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 nbg je predlozio da idemo do Bojcinske sume. Meni odgovara predlog. Cekamo Saleta i Glasa Razumnog da se oglase, pa da pravimo satnicu dogadjaja. Dajte i neki predlog za kafanu sa cevapima vecim od 2cm.
nbg4ever Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Pa tamo ima ona Koleba. Doduse, oni su vise u fazonu mangulice & divljac Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Velocipede Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Biće sutra gužve na toj turi... Ide i CikloSvet i PD Pobeda :)
Recommended Posts