Geo Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Pre neka tri sata po sred biciklisticke staze na Uscu(nekih 10m od restorana Usce) , ja bih rekao da je sarka ( izrazito trouglasta glava ),neka vodena nije 100% posto sam se istih nagledao na stotine... Zato , pazite gde vozite po ovim toplim jesenjim danima ;)
Amelija Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Pesak je problem samo ako si djembeo kao neki. Mi, slim fit vozaci, nemamo preterane probleme nemam pojma, ja nisam debela ali jednom smo se vozili u Holandiji i nekako, neplanirano, misteriozim putevima, završili vozeći na plaži i bilo je sranje kolosalno
belch Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 sutra, koga zanima Promocija priručnika "Beograd na pedale"13/10/2014 Grupa beogradskih biciklista entuzijasta (UG Ulice za bicikliste, Internet portal Bajsologija, Novinska agencija Beta, inicijativa Beociklizacija, IBikeBelgrade, Ministarstvo Prostora) je uz pomoć Hanjnrih Bel fondacije realizovala biciklistički priručnik za početnike pod nazivom "Beograd na Pedale" U priručniku se mogu naći saveti tipa: kako odabrati bicikl, kako ga održavati, kuda ga voziti, zašto ga voziti, na šta obratiti pažnju i kako se obući. Priručnik je napisan u neformalnom tonu i ponegde se daju saveti koji nisu stoprocentno u skadu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja, ali su svakako vrlo praktični. Digitalnu verziju priručnika možete pronaći na ovom linku:https://www.dropbox.com/s/b8v9cqy43x1yeb7/Beograd%20na%20pedale%20-%20press.pdf?dl=0Konferencija za novinare će biti organizovana u saradnji sa EU Info centrom u Tribinskoj sali Doma Omladine u sredu 15.10.2014. godine u 17h, a trajaće do 18h.Ovom prilikom će od 16:15h biti organizovana i kratka biciklistička vožnja za novinare koji će u realnim uslovima imati priliku i da preporuke iz priručnika primene, a organizatori će skrenuti pažnju na nedostatak biciklističke infrastrukture u centru Beograda, kao i na mogućnosti da se ona napravi. Ruta će ići kroz ulice Braće Jugovića, Francusku, preko Trga Republike, Obilićevog venca, Topličinog venca, Maršala Birjuzova, Knez Mihajlove, Trga Republike i Makedonske. Početna i krajnja tačka je Dom Omladine. Za detalje i rezervaciju bicikla kontaktirajte nas na [email protected]
katamaran Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 slepci iz pirane zakljucali vajerles. Juce cu da im ostavim neki dinar... Sreca pa postoji jos jedna mreza tu al dosta kilava :(
Geo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) sutra, koga zanima Prezentacija krajnje diskutabilne brosure i voznja novinara po centru , ne znam koga bi to zanimalo ... Edited October 14, 2014 by Geo
katamaran Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) Pre neka tri sata po sred biciklisticke staze na Uscu(nekih 10m od restorana Usce) , ja bih rekao da je sarka ( izrazito trouglasta glava ),neka vodena nije 100% posto sam se istih nagledao na stotine... Zato , pazite gde vozite po ovim toplim jesenjim danima ;) Nikad nisam naleteo na zmiju na biciklistickoj. Do danas :) Prvo mi je malo falilo da je zgazim ali sam joj posle cuvao strazu da je neko ne zgazi dok ne predje put :) Na kraju sam jedva stigao da je slikam pre nego sto se zavukla u neki panj. Nije prestajala da palaca jezikom. I jedna i druga bas lice na sarke al je moja veca. Zmijometrija :) Edited October 14, 2014 by katamaran
Geo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 I tvoja sa Usca ? Cenim da su ih iz jazbina isterali tenkovi i ostala oklopna vozila sto brundaju po ceo dan ... U svakom slucaju , treba dobro otvoriti oci dok ne prodje ovo vojno sranje , posebno ko izvede i decu ...
katamaran Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Moja je sa starogradske strane reke negde kod Stenke. Sigurno se razmilele zbog tenkova i aviona.
ToniAdams Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 cekajte, sarka ima onu debelu saru duz celog tela. jesu imale te vase? nije zajebavanje, bilo je slucajeva da sarka ubije coveka otrovom.
katamaran Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) Stvarno se ne razumem u zmije ali lici na ovu sa google images direktan link do krupnije slike ove moje http://www.dodaj.rs/f/3k/Yd/3DboH4G/zmijce.jpg Edited October 14, 2014 by katamaran
ToniAdams Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 bem mu. stvarno lice. bacili ameri da sjebu paradu
Geo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) Jos dve moje slike od juce ... Po meni sharke 100% Edited October 14, 2014 by Geo
maheem Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) ima li kakvih preporuka za solidne kabanice online, ns ili bg?jednu našao treba mi sad još jedna xxl... Edited October 15, 2014 by maheem
Recommended Posts