Velocipede Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 kako mislis da te bilo ko normalan prati? ne razumem?
Geo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 kako mislis da te bilo ko normalan prati?Velo je prava drugarcina , rutu i tempo smo vise birali i diktirali Nbgd i ja , a on se kao iskusni bajker dugoprugas maksimalno trudio da nam ugodi... Sve u svemu odlicna voznja po prelepom vremenu u super drustvu... Izvestaj sa slikama za koji dan kada osposobim net u stanu...
Geo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) Jebeš izveštaj pričajte kakav je bio šoping na buvljaku? :)Ma samo prosli nekoliko puta kroz guzvu, prekasno je bilo za neku ozbiljniju kupovinu a i nije bio momenat da se tu nesto puno njuska... Sve u svemu ima svasta i ogromno je ... pravi vljakbu B) Edit: Cevapi bili min 7cm ... da sam gospodin covek sigurno bih ostavio barem 3-4 i najeo bih se taman ... Edited October 12, 2014 by Geo
yolo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 moj dnevni rekord je 60km u istri, uz kolaps moje zene, prejedanje paste sa tartufima, sladoled usput i slicne dopinge u normalnim uslovima sam na 40km.
Geo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) Po meni nije bitna toliko kilometraza ,koliko sam teren , ritam voznje i odmor(sto dosta zavisi od kolicine vremena na raspolaganju)... Naprimer ,ova tura je bila skoro tri puta duza od one u Vincu ali je bila isto toliko puta laksa meni , jer se islo po ravnom i sto je najvaznije nije bilo trkanja vec se vodilo racuna koliki je svima objektivni maksimum u tom trenutku... jer je krajnji cilj da se prevashodno uziva u voznji ... Edited October 12, 2014 by Geo
Mil@n Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Geo, jel ti to hoćeš da kažeš da smo se do Vinči trkali? :)
Geo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) Pa ako ti drugi saputnici poprilicno zaostanu a ti nastavljas u nekom svom ritmom koji ti odgovara , onda se to moze zargonski nazvati "trkanje"... p.s. Znam da ste mogli jos brze ako je to poenta pitanja... Edited October 12, 2014 by Geo
belch Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 hm, ne znam dal bi to nazvala trkanjem, ja uvek kad bih isla u grupi svako vozi svojim tempom pa se onda čekamo na nekom dogovorenom mestu, bez pritiska da neko sad vozi sporije ili pak da juri nekoga..
Geo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Da samo sto je velika razlika izmedju grupe iz ciklo sveta od 50 ljudi i kada se 4-5 poznanika dogovore da voze malo...
belch Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ja i pricam o malim grupama od po dvoje troje ljudi
Geo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Da ne bude nesporazuma , nikom ja nista ne zameram samo sam rekao svoje zapazanje sta mi se vise svidja ... Dobro sam se proveo na obe voznje...
Geo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ja i pricam o malim grupama od po dvoje troje ljudiDobro , onda ja to tvoje zargonski nazivam trkanje ...
Mil@n Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) Pa ako ti drugi saputnici poprilicno zaostanu a ti nastavljas u nekom svom ritmom koji ti odgovara , onda se to moze zargonski nazvati "trkanje"... p.s. Znam da ste mogli jos brze ako je to poenta pitanja... Ma ne mislim da smo mogli brže, veruj mi da ja nisam neki ludak za brzom vožnjom, možda više mrzim kada se vucaramo nego što volim da jurim, ali stvarno, sve preko 20km/h mi je ok. A sve i da jesam lud za brzom vožnjom, ako sam otišao da vozim sa 5, 6 ljudi naravno da ću se lako adaptirati, da mi se trka, išao bih sam :) A do Vinče je bila maaaalo veća grupa, nisam imao utisak da smo se nešto puno razdvajali, rekao bih u nekim granicama normale za toliki broj ljudi... Edited October 12, 2014 by Glas RazumaN
belch Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Dobro , onda ja to tvoje zargonski nazivam trkanje ... jes, samo što sam ja ona koja kaska uglavnom :D al ono, po meni je bicikliranje solo sport, druženje je u pauzama :)
Recommended Posts