Mil@n Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Nažalost da, pošto radim od 10 ujutru do 01 posle ponoći što se otegne do 02, 03 u proseku. I danas tako, i sutra :( Jbg, jasno je gde bih pre bio. Probao sam sa dvojicom povremenih zamenika, mrka kapa...
ivy Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Rano je a i taj svetac ne kontrolise vetar ... nema vetra sutra,pauza http://www.windfinder.com/weatherforecast/beograd
yolo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ne znam gde da nađem gulaš (u Skorenovcu samo u subotu), ali preporučili su mi jedan restoran u blizini Pančeva, kažu da ima dobar nedeljni banatski ručak. Sekin salas, starim putem ka Zrenjaninu. A bog vetra ce ti trebati - ako radi skrobara i duva ka vama, podavicete se od smrada! www.sekinsalas.com
Geo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Nažalost da, pošto radim od 10 ujutru do 01 posle ponoći što se otegne do 02, 03 u proseku. I danas tako, i sutra :( Jbg, jasno je gde bih pre bio. Probao sam sa dvojicom povremenih zamenika, mrka kapa... E do q... , vreme je za novu radnicku revoluciju ...@gazzo Ajd ti sa nama , taman poznajes kontaminirane delove u tom kraju kao i buljak ...
yolo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ne mogu, idem na neku jebenu slavu sutra, mada razmisljam da ubacim bajk u auto i odem ranije da se izvozam pre nego sto sednem za sofru
katamaran Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Danas po stoti put imao problem sta cu sa biciklom i konacno mi se smucilo pa sam otisao i uzeo ovo Nije to neki kvalitet da ga ostavis satima ali definitivno nije nesto sto se lako sece. Smor je sto je ogroman. Ako ga obmotam pozadi udara mi o butine. Oko volana ispod korpe lepo stane al grozno izgleda. Kad vec nosim stalno tu korpu verovatno ce u neku kesu pa unutra. A jos verovatnije da cu ga nositi samo po potrebi.
Geo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ne mogu, idem na neku jebenu slavu sutra, mada razmisljam da ubacim bajk u auto i odem ranije da se izvozam pre nego sto sednem za sofruOvo "mada" se odnosi na nasu voznju ili ces nesto solo na brzinu da smislis?@katamaran Pa kad vukljas tu korpu onda u nju ako ne , onda u ranac ... nema druge...
yolo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ma ne, odnosi se na moj sutrasnji aranzman, idem u sumadiju, nema sanse da kombinujem sa okolinom beograda.
Delija67 Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 Gde i kada? Mozda to vama izgleda jednostavno, ali verujte mi nije tako. Ne vole Nemci te igre ispod zita.
Velocipede Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Čekam vas sa banatske strane mosta, biću uz samu ogradu, ne možete da me promašite. Samo neka neko odredi vreme
Geo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) Gde i kada? Mozda to vama izgleda jednostavno, ali verujte mi nije tako. Ne vole Nemci te igre ispod zita. Nbgd hoce kod neke crkve da se nadjemo(valja se)... Najzgodnija je onda Aleksandar Nevski(ugao Francuske i Cara dusana... Prosli pored nje u sredu dok smo vozili) u 9h recimoEdit: Vas dvojica mozete da se nadjete negde na Nbgd-u prvo Edited October 11, 2014 by Geo
nbg4ever Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Zajebavam se bre za crkvu. Tj ne zajebavam se, nego mislim na onaj patkic od proslog puta. Pominjala se i neka crkva u blizini. Nego, jel najpametnije da do tamo idem rutom Brankov most - Knez - Trg - Francuska - pa desno? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Geo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 To ti je najbrze i najkrace a najlakse biciklistickom stazom od Brankovog mosta do kraja keja ,pa niz podvoznjak u Dubrovackoj i Cara Dusana do crkve gde vas cekam... P.s. i Francuskom udaras u tu crkvu
Recommended Posts