October 10, 201410 yr Možda sam našao zamenu za gulaš... Kad stignem kući javljam :) Ne traži, pls... Želim gulaš, apsolutno bezuslovno...
October 10, 201410 yr dok vi klopate po vojvodini ja se po adi druzim sa uvoznim zeMskinjama. Juce amerikanke a danas dve slatke francuskinje. Umalo da bude oprosti mi Katrin al ne znaju engleski a ja zaboravio francuski :( pantomima komplikuje stvari :)
October 10, 201410 yr kasnis :) Samo sto sam ovo postovao tamo kod pirane razmisljam koja je verovatnoca da dvadana nalecem na strendzerke kad pored mene prodje petoclana francuska porodica :) umalo da se skrljam na terazijama zbog neke pijane budale posle. Lik dosao do sredine i onako pijan nije uspeo da se popne nego se odbio nazad na ulicu tacno meni pred biciklu. Stanem posle na semafor i pogledam pozadi da se nije skrljao a car se vratio na pocetak i opet pokusava tu da predje. Edited October 10, 201410 yr by katamaran
October 10, 201410 yr Ne radi mi Internet, kačim se preko telefona... Ne znam gde da nađem gulaš (u Skorenovcu samo u subotu), ali preporučili su mi jedan restoran u blizini Pančeva, kažu da ima dobar nedeljni banatski ručak. Možda bi mogli onu turu koju smo planirali prošli put + ručak.
October 10, 201410 yr Pardon me, smetnuo sam sa uma da nema gulaša u nedelju. Totalno me omađijala sama pomisao... Nas dvoje najverovatnije dolazimo u nedelju, idemo gde god samo ubacite neko dobro mezetište u turu, ako su ćevapi u pitanju, da su veći od 2 cm, hvala... :)
October 10, 201410 yr Ma da do Panceva asfalt i malo nasip ... Sale je isao prosle nedelje tuda pa ce reci iz prve ruke da li su neophodni kramponi za nasip ... Nisu neophodni, ali nasip je malo zarastao u travu. Postoje dva kolotraga, ali su oni debljine gume, pa mora mnogo da se gleda u put, a malo zvera po okolini. Da idem ponovo, verovatno bih išao asfaltom iako je taj put dosadniji. Intermeco:
October 11, 201410 yr Ajde u 6h kod hrama svetog vaznesenja gospodnjeg. Mirotocivog, ne obicnog Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
October 11, 201410 yr Rano je a i taj svetac ne kontrolise vetar ... Edited October 11, 201410 yr by Geo