Mil@n Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Možda sam našao zamenu za gulaš... Kad stignem kući javljam :) Ne traži, pls... Želim gulaš, apsolutno bezuslovno...
katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 dok vi klopate po vojvodini ja se po adi druzim sa uvoznim zeMskinjama. Juce amerikanke a danas dve slatke francuskinje. Umalo da bude oprosti mi Katrin al ne znaju engleski a ja zaboravio francuski :( pantomima komplikuje stvari :)
Geo Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Dokle ce biti te ribe tu , posto uskoro idem bas tamo ...?
katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) kasnis :) Samo sto sam ovo postovao tamo kod pirane razmisljam koja je verovatnoca da dvadana nalecem na strendzerke kad pored mene prodje petoclana francuska porodica :) umalo da se skrljam na terazijama zbog neke pijane budale posle. Lik dosao do sredine i onako pijan nije uspeo da se popne nego se odbio nazad na ulicu tacno meni pred biciklu. Stanem posle na semafor i pogledam pozadi da se nije skrljao a car se vratio na pocetak i opet pokusava tu da predje. Edited October 10, 2014 by katamaran
Velocipede Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ne radi mi Internet, kačim se preko telefona... Ne znam gde da nađem gulaš (u Skorenovcu samo u subotu), ali preporučili su mi jedan restoran u blizini Pančeva, kažu da ima dobar nedeljni banatski ručak. Možda bi mogli onu turu koju smo planirali prošli put + ručak.
Mil@n Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Pardon me, smetnuo sam sa uma da nema gulaša u nedelju. Totalno me omađijala sama pomisao... Nas dvoje najverovatnije dolazimo u nedelju, idemo gde god samo ubacite neko dobro mezetište u turu, ako su ćevapi u pitanju, da su veći od 2 cm, hvala... :)
salerokada Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ma da do Panceva asfalt i malo nasip ... Sale je isao prosle nedelje tuda pa ce reci iz prve ruke da li su neophodni kramponi za nasip ... Nisu neophodni, ali nasip je malo zarastao u travu. Postoje dva kolotraga, ali su oni debljine gume, pa mora mnogo da se gleda u put, a malo zvera po okolini. Da idem ponovo, verovatno bih išao asfaltom iako je taj put dosadniji. Intermeco:
Caligula Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Auuu preznojih se nekoliko puta jbt kakav car
Geo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ajd mozemo polako da se dogovorimo u kolko sati i gde da se nadjemo ...
nbg4ever Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ajde u 6h kod hrama svetog vaznesenja gospodnjeg. Mirotocivog, ne obicnog Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Geo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) Rano je a i taj svetac ne kontrolise vetar ... Edited October 11, 2014 by Geo
Mil@n Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Moj employee mi je uvaliko kobas tako da ću morati da radim i sutra. :(
Recommended Posts