katamaran Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Na kraju sam proleteo 40 na sat bez disanja. Daj boze da su mi i oci bile otvorene :) retko gadan smrad
nbg4ever Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Jel se vozi u nedelju? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Geo Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) Jel se vozi u nedelju? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Vozi se bre ... ako treba samo ti i ja ! Velo veceras potvrdjuje , Preza izlazi iz prehlade , GR se necka jer ima neku svirku u subotu uvece a Sale je pod internim banom .... Ostali nas iskusno bojkotuju ... Ja ne. I ti ga bas kilavis sa tim srafovima , neophodan nam je dobar organizator ... Edited October 10, 2014 by Geo
nbg4ever Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 GR i ne mora da ide. I onako bi vozio iza nas sa bicem u rukama, ako nam prosecna brzina padne ispod 35km/h Ovi ostali, gomna da jedu ako ne dodju Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Geo Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 GR i ne mora da ide. I onako bi vozio iza nas sa bicem u rukama, ako nam prosecna brzina padne ispod 35km/h Ovi ostali, gomna da jedu ako ne dodju Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Ma on je ok ako se uporedi sa Saletom a i imamo interni dogovor da cuva snagu za obaranje rekorda tek za deonicu Zemun-Bataja - Stara pazova ... Ovo drugo ti je na mestu !
Velocipede Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) Biću za vikend u Pančevu. Ako se vozi u nedelju, mogu da se priključim (da vas sačekam negde, verovatno bih došao do pančevačkog mosta). Ako se vozi u subotu, možda bih mogao da se organizujem, pa čak i za drugu rutu, ne samo za Pančevo.U svakom slučaju, dajte predlog ture, pa da vidimo...I nemojte mnogo da se žalite na brzinu, ispod 25 km/h ne umem da vozim :)P.S. U Skorenovcu su dani mađarske kuhinje u subotu i nedelju, pa eto prilike da se provozamo i najedemo :) Pančevo - Skorenovac je malo više od 30km. Edited October 10, 2014 by Velocipede
Geo Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ajd dogovoricemo se za taj Skorenovac u hodu ... Ti u svakom slucaju racunaj da nas cekas kod Pancevca u nedelju (imam neke decije rodjendane u subotu i moram da vozim familiju na iste ... jbg ) ...
katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Nisam znao da toliko juzno ima mesta gde su madjari vecina The village has a Hungarian ethnic majority(86.71%) and a population of 2.574 (2002 census). dani madjarske kuhinje zvuce vrlo primamljivo al bih riknuo do tamo pa bi mi najmanje bilo do klope. Kvaka 22 :)
Geo Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Najgore sto se ohladis i nazderes ko stoka tamo nekih gulasa i onda ajmo nazad da ne padne mrak ...
katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 To me najvise i plasi :) Nije neki problem stici do tamo al valja posle nekako i uteci.
Velocipede Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Misim da je OK za nedelju, necu još uvek ništa da garantujem, i prošli put sam bio siguran, pa jbg.Nasip ili asfalt? Da znam koje gume da ponesem@katamaran Ako hoćeš u vožnju, kreni, ne moramo da vozimo do Skorenovca, može i nešto kraće što svima odgovara
Geo Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ponesi ti krampone ... i da idemo neki deo asfaltom, ne brini necemo ti pobeci... :) p.s. Ja imam neke slip ali su nove,siroke i maju dobru unutrasnju zastitu ...
katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Necu ja ici :( Pomenuo sam da mi se peta nesto zeznula pa prilicno rizikujem i sa ovim voznjama do Ade. Skorenovac zvuci jako zanimljivo al nisam (toliko) u voznom stanju.
Velocipede Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ponesi ti krampone ... i da idemo neki deo asfaltom, ne brini necemo ti pobeci... :) p.s. Ja imam neke slip ali su nove,siroke i maju dobru unutrasnju zastitu ... slick :)
Recommended Posts