September 29, 201410 yr Ne znam što ne bi vozio po hladnijem vremenu, ako si dobro obučen i nemaš nekih zdravstvenih problema? upravo inače u Intersportu je bilo raznih stvari po pristojnim cenama mada nisam dugo bila, ne znam kako je sada (ako je uopšte još uvek tu?)
September 29, 201410 yr Tu je Intersport. Imaju oni nekad dobar "aktivni" ili "sportski" veš, kako se već zove, po niskim cenama. Pro Touch je, čini mi se, njihov brend. Edited September 29, 201410 yr by Velocipede
September 29, 201410 yr Tu je Intersport. Imaju oni nekad dobar "aktivni" ili "sportski" veš, kako se već zove, po niskim cenama. e pa baš to :) pogledaj onda obavezno i tamo
September 29, 201410 yr Da, oni imaju Nakamuru ,McKinley i taj kineski Pro Touch ... Kod njih sam i mislio da navratim, samo cekam mozda jos koju akciju za kraj sezone ... Znaci moje pitanje je bilo vise , da li se isplati kupovati sve to , odnosno koliko vozite cesto po hladnije vrmenu... ako je neko zesci mazohizam ne bih bas bacao pare ...
September 29, 201410 yr Izbegavam vožnje po hladnom vremenu, ali koliko god da si natruntan, kontam da bi se usled eventualnog pa i prosečnog vetra vratio kući kao kocka leda. :)
September 29, 201410 yr Ja sam, isto kao i Velocipede, kupio zimsko odelo kod Slavke i Mladje i potpuno sam zadovoljan. Znaci, vozio sam do temperature -2 C, u vremenu do 2 h, i to mi je granica do koje bih pokusavao i u jednom i u drugom smislu. Jedna od kljucnih stvari je kupovina majice, podkosulje, od aktivnog vesa. Sve to Mladja ume lepo da objasni.
September 29, 201410 yr ali koliko god da si natruntan, kontam da bi se usled eventualnog pa i prosečnog vetra vratio kući kao kocka leda. :) samo kontaš :) jak vetar je pak, naravno, druga priča (ali ja i napisah da ne vozim po jakom vetru, mada to izbegavam i kad je toplo, ne volim da nekontrolisano lelujam po putu)
September 29, 201410 yr Slavka je žensko :) edit: http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/u/gorcilo Edited September 29, 201410 yr by Velocipede
September 29, 201410 yr Imaš http://www.sportofis.com, mislim da je sad tu prodaja... Inače, u subotu lepo vreme, eto prilike za vožnju... Geo neka anketira i organizuje :)