Geo Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Moja prva ideja je bila da skoknem do Pancevackog buvljaka I potrazim neke stripove za klinca... Ali ako bi isla PPP druzina ,onda bi cilj bilo neko lepse mesto (samo sto ja ne znam izletista tamo)... Ko je jos zainteresovan za ovu voznju ako nas vremenski usere jos jedan vikend? @Belch Tnx ... Koji put je bezbedniji kad se zavrsi nasip? Edited September 22, 2014 by Geo
belch Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 svakako stari (onaj ucrtan na mapi) jer je sad zatvoren zbog radova pa saobraćaja nema uopšte ali ako ćeš na stari buvljak (pazi dobro, pošto imaju dva) onda ti je bolje da na odvajanju ideš desno, novim putem, i samo nastaviš pravo do odvajanja za kovin, bez ikakvog skretanja i tu si
Geo Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Super zvuci ...nasip,stari zatvoren put bez automobila I ravnicaaa... ;-) Hvala jos jednom !
nbg4ever Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Kilometri, kilometri bre! Koliko tu ima? Trista? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
belch Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 nekih 15ak, možda ni tolko, od pančevačkog mosta jak si mi ti biciklista :P
Velocipede Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 zna ti to i velocipede :D Pančevo mi je druga kuća, tj. prva! :) Nisam nikad vozio tim nasipom, ali ga poznajem... Što se buvljaka u Pančevu tiče, pravi buvljak radi samo nedeljom i bilo bi dobro da se ode ranije. Postoji i ono što se zove "buvljak", a obična je pijaca sa kineskom robom, ali i raznom drugom (čuvena atrakcija 90-tih koja je u Pančevo dovlačila ekskurzije iz cele Srbije). Ako je Pančevo i okolina destinacija, ne brinite, jer imate vodiča :)
Geo Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Super ,vodja puta nam i fali ... @Nbgd Ovo je sigurno duplo kraca ruta od Bojcinske recimo... sto je u neku ruku i bolje po ovom kracem danu i nestabilnom vremenu... Edited September 22, 2014 by Geo
Velocipede Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Koji put je bezbedniji kad se zavrsi nasip? Ako se ide nasipom do kraja, stiže se na manje od 1 km od mosta na Tamišu, tj. od ulaska u grad (starim putem)
salerokada Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ako izuzmemo smor zbog prelaska mosta voznja bas po mom ukusu. Uz reku i izolovano od saobracaja. Imaš na Pančevcu trotoar celom dužinom mosta. Nije baš u savršenom stanju, ali mislim da je očišćen i mnogo bolji nego što je bio do pre koju godinu i može bez problema da se vozi.
Geo Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Sale ako ne odes I ti , ispasce da so ljut sto nisi opet vodja puta , tako da si se organizovao za nedelju ;p
Velocipede Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ma, šalio sam se, normalno da je Sale vođa puta :)
salerokada Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Taman posla. Ne može se u tuđoj kući biti gazda. Organizator i vođa jedne takve ture može biti samo Velosiped. A ne opredeljujem se još da li ću ići jer još ne znam kakve su mi obaveze oko bebe za ovaj vikend. Kada se približi subota više ću znati, pa ću javiti da li idem.
nbg4ever Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 +1 :D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Amelija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 po mrklom mraku. Mislim da ni mesecine nije bilo. Jedva nazires kuda ide put a eventualnu rupu teorije nema da bi video :) ja ovo ne bih smela osim kad bi se još neko vozio sa mnom
Recommended Posts