salerokada Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Kao organizator tog skupa šaljem ti ja fon na pm. btw: od opreme (ko je u mogućnosti) neka ponese rezervnu gumu i pumpu. Sitan alat ću imati ja. Preporučuje se i voda, neki sitni slatkiši ili keks za pojesti i kaciga.
Geo Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Znaci ostaje 12:30 ili 13h ako ne bude padavina?
salerokada Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 12.30h. Ako bude kiše, konsultacije sutra ovde. Ako je ne bude, vidimo se u pionirskom parku (ne Studentskom!!! :))
Mil@n Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Kod mene izgleda kao da će tek da pada, solidno oblačno ali mi krećemo za cca 8 minuta :) Jedan ispalio (klasika), nas dvoje i potencijalni treći stižemo u dogovoreno vreme, ako nekoga ne opali auto, grom i sl.
nbg4ever Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Aj da vam pozelim srecu. Ja tutnjim vozom ka Budimpesti, verovatno bih biciklom stigao brze. Prodjoh kroz nekoliko kisnih perioda, ali evo plavi se nebo sa severa. Valjda ce biti jos koji dobar vikend u oktobru, pa da odradimo i onu famoznu sumu ;) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Geo Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ajde Sale vodjo puta izvestaj sa prvog PPP rajda ... Samo bez detalja sa onih uzbrdica ;) p.s. @GR jel stigoste pre mraka ?
Mil@n Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ajde Sale vodjo puta izvestaj sa prvog PPP rajda ... Samo bez detalja sa onih uzbrdica ;) p.s. @GR jel stigoste pre mraka ? Nismo... Vozili smo po mraku do Batajnice, al tamo smo upali srećom u bus i nekako strpali bajsove dole pošto se na putu van naselja apsolutno NIŠTA nije videlo i nisam hteo da se zajebavam, da me neko pomete sa puta. Bukvalno ne znam kuda idem. Naša tura na kraju beše oko 97km. Inače, sve je bilo super, poslužilo nas je srećom vreme, a bilo je i edukativno, poseta nalazištu je apsolutno pun pogodak.
Geo Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) Slazem se ,odlican edukativan izlet i sto je najvaznije lepo druzenje sa pozitivnim ljudima... Edit:Meni stize neka lampa od 2200 lumena, ta bi trebala da obasjava apsolutno sve ... [emoji41] Edited September 21, 2014 by Geo
katamaran Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 pošto se na putu van naselja apsolutno NIŠTA nije videlo Ja sam moj bajk kupio na Vidikovcu pa se vracao kroz Kosutnjak po mrklom mraku. Mislim da ni mesecine nije bilo. Jedva nazires kuda ide put a eventualnu rupu teorije nema da bi video :)
hoffnung Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 svaka cast biciklisti! a, sto spominjete mrak? to kada ste se vracali?
Geo Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Valjda smo krenuli oko 17h ili neki minut kasnije... Glas je produzio do Pazove pa ga stigao mrak ...
hoffnung Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 aha, jel ste rikavela? npr 97km je za mene ono.. dodjem kuci i tri dana bolujem :D 15km na cas
Geo Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Samo je Glas isao toliko, mi iz Bg-a smo 40km presli, ja sam crko na nekim brdima u Vinci moram da priznam ... :/
Recommended Posts