salerokada Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 A jel može u 14h? Ako je ok, ok, ako nije ili nekome više odgovara, nema frke i 12... Nas će bude verovatno i troje, ako nije problem? I to mi iskreno recite, ako je ideja samo forumska ekipa ili šta god, nije frka. Ma nije nikakva frka, slobodno povedi i 10oro. Što se tiče polaska u 14h i ja bih voleo malo ranije. Da bih imao popodne za bebu. Ali, što se mene tiče može i u 13h. Geografe, izjasni se i ti. btw: pogoršana prognoza za nedelju. :(
Geo Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Bolje ranije da krenemo pa da imamo vise vremena za samu Vincu , mi sa decom gubimo kasnijim polaskom "celi boziji Dan"(reci nasih gospodja)... Moja zadnja ponuda 12:31...
Mil@n Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 (edited) Dobro, onda, 12.30? Kakvi ste... <_< Zezam se :) Edit: aj samo neko da mi pojasni tačno mesto polaska, ako dobro vidim na mapi, trg Nikole Pašića? Edited September 20, 2014 by Glas RazumaN
katamaran Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Cini mi se da su pricali o Pionirskom parku.
Geo Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Naravno pod uslovom da vreme bude normalno...
Mil@n Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Naravno pod uslovom da vreme bude normalno... Jasno, ne znam tu, u Pazovi danas pljušti ceo dan.
salerokada Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Po trenutnoj prognozi kiša će biti najjača ujutro, ali će da pada do 15h Tako da, gledamo u nebo i sastajemo se ovde ujutro. Glase, ti prvi krećeš pa ćeš prvi i znati da li voziš ili ne. Voleo bih da dođeš, ali se bojim da nećeš moći. Mi koji krećemo iz Bg-a imamo duže fore da odlučimo hoćemo li ići. Vidimo se ujutro.
Geo Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Dogovoreno ... Inace ,fina bila voznjica danas do Topcidera ... pokupio sam neke fluroscentne prsluke sto su delili, pa sam mislio sutra da vam dam ...
Geo Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Meni AccuWeather kaze da nema ni prepodne padavina...
Mil@n Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Dogovoreno ... Inace ,fina bila voznjica danas do Topcidera ... pokupio sam neke fluroscentne prsluke sto su delili, pa sam mislio sutra da vam dam ... Imam fluo prslu, al ponesi za druge :) Meni AccuWeather kaze da nema ni prepodne padavina... I meni weather app na lg g2. Mi smo se dogovorili da krenemo u pola 11, nas troje plus prijateljica u BG-u najverovatnije, ako krenemo naravno. Ajde neka mi neko pusti mob na pm u slučaju da ne dolazimo da jednim sms-om obavestim...
Recommended Posts