Geo Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 +1 ja bih sa ovakvim bajsom spavao zajedno u krevetu i ne bih koristio nikakvu zastitu.
Moća Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 ima neku magiju za lečenje kostiju koju čuva za sebe i neće da deli s nama sirotinjom Ukapirao sam tek posle posto ne pratim biciklizam izvini.
Krampa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 znam sa nije karbon xtr ful suspended ali je zakon za grada. a mozes da stavis dete i gabu piva ispred. ima verzija sa malim elektromotorom pa mozes da vise pijes
Montmorency Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 parkiram pre neki dan bajs ispred posla, kad pored stoji Heineken brendirani city bajk, a u mesto korpe napred, gajba za voups.hehehe
Pontijak Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 znam sa nije karbon xtr ful suspended ali je zakon za grada. a mozes da stavis dete i gabu piva ispred. ima verzija sa malim elektromotorom pa mozes da vise pijes ih, pa ovo su domaci romi izmislili pre nekoliko decenija
Krampa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 jeste. sjecam se zeljeza i novina natrpanih. romi pokradeni! :D
Geo Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Vožnja u okviru Evropske nedelje mobilnosti SUBOTA 20. SEPTEMBAR 2014: 10:00 – 11:30 Okupljanje ucesnika na Trgu Republike 10:30 – 11:30 Program na Trgu Republike EU Info centar 11:30 – 12:45 Vožnja od Trga Republike do Topcidera gde se održava Organic live fest 12:45 Program Organic live fest Pridružite nam se na novoj biciklistickoj vožnji koju, u okviru projekta „Podrška održivom saobracaju u Beogradu”, i u cilju obeležavanja oogodišnje Evropske nedelje mobilnosti pod sloganom ”NAŠ GRAD, NAŠ IZBOR”, u subotu, 20. septembra 2014, zajednicki organizuju UNDP Srbija i BK Crvena zvezda. Trasa vožnje: Trg Republike - Makedonska - Decanska - Terazijski tunel - Zeleni venac - Brankova - Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina - Milentija Popovica - Bulevar Zorana Djindjiica - Omladinskih brigada - Jurija Gagarina - Most na Adi - Bulevar vojvode Mišica - Topciderski park kod Restorana Milošev konak. Ovo je nesto izgleda slicno kriticnoj masi ... Verovatno dolazim , jer super je voziti praznim novim mostom a lep je i cilj u topciderskom parku ... Hoce jos neko ? Edited September 16, 2014 by Geo
salerokada Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ja sam to vozio pre jedno dve godine. Možda bih mogao i sada, mada, možda je bolje da organizujem Vinču za nedelju. Moram samo da proverim rade li nedeljom.
salerokada Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Izgleda da rade: sub i ned 10:00 - 18:00 Ali nisam stigao da pozovem danas. Videću sutra. Jel' ima još neko zainteresovan za Vinču?
salerokada Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Promenljivo vreme za vikend. U subotu kiša, ali bi nedelja trebalo da bude suva. Zvao sam Vinču na broj iz linka, ali se niko ne javlja. Jel' ima neko neki drugi broj? Da ne poljubimo vrata kada odemo tamo. Koliko se sećam karta je 200 din.
Recommended Posts